A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till Hjo Proförening

Hjo

 

 Välkommen till Hemsidan  i HJO PRO - förening.
 
 Vi skall bevaka och ta tillvara våra medlemmars intressen, vad gäller en aktiv och

 meningsfull verksamhet, samt skapa glädje och gemenskap i olika aktiviteter, såsom cirklar, dans,m.m.

 

Hjo PRO-förening

Bangatan 15,

544 33 Hjo

Telefon 073-8144790

Expeditionen är öppen tisdagar och fredagar kl. 10.00 - 11.00 

E-post  prohjo@hjomail.se 

 

Aktuellt från Hjo

 • Sillfesten

  2019-08-20 Den 8 aug var det sillfest i Grevbäcks Hembygdsgård. Ordförande hälsa alla välkomna, ett 50-tal medlemmar hade mött upp, för att äta sill och potatis. Vi lyssnade på bra underhållning, som bestod av sång och musik av Erland Persson, Sven Bergström och Roland Gran. Festen avslutades med kaffe och kaka. Ordförande tackade medlemmarna för visat intresse.

  Läs mer
 • Utflykt

  2019-08-08 Sista resan för denna sommar, blev till Varnhem, 23 medlemmar var med. Intog en god fika i Varnhems klostercafé och en titt på Varnhems kyrka. Alla glada o nöjda när vi kom hem. Tack för att ni er med på våra små utflykter. Marianne, Gun, Sven

  Läs mer
 • Utflykt

  2019-07-02 Ett 20-tal medlemmar gjorde lördagen 29/6 en utflykt till Brevikens Trädgårdscafé. Trots att detta ligger i närområdet var det en ny upplevelse för många av deltagarna, ett litet mysigt café i en gammal ladugård. Gott kaffe och fika och en trevlig stund i det vackra och varma sommarvädret! Hemfärden företogs via Ulvhult och Ekhammar innan vi skildes åt vid Rödingen, alla nöjda och belåtna. En liten fin utflykt och vi tackar Gun, Marianne och Sven för en trevlig eftermiddag!

  Läs mer
 • Hemliga Resan

  2019-06-25

  Läs mer
 • Veteranvetarna

  2019-03-26 Hjo Pro-vetare började tävla hemma mot Ullervad, ock lyckades vinna över dessa med två poäng, och vi gick därmed vidare, för att sedan möta Kinnekulle och Stenstorp i Stenstorp, och detta resulterade i att vi kom tvåa efter Kinnekulle, och vi gick därmed vidare, eftersom två lag gick vidare. Vi mötte hemma sedan Norrmalm från Skövde och lyckades vinna med 16-10, vi väntar nu på nästa motståndare. Laget består av : Doris Lehtipalo, Britt-Marie Svensson och Klas Johansson med Bengt Johansson som lagledare.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.