A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Kommande aktiviteter

 

            Alla aktiviteter, möte och resor.

inställda på grund av Coronavirus, till och med maj månad.

Vid frågor ring Leif Norlin 0707 71 16 09,  Agneta Ahlgren 0706 58 82 33

 

 

 

26 mars  Shoppingresa till Tyskland 26 mars 2020

            INSTÄLLD på grund av Coronavirus.

               Flyttad till  3/6 2020.

 

14 april   Medlemsmöte i Teaterhallen  kl 14.00

            INSTÄLLT på grund av Coronavirus.

 

15 maj   Österlenföreningarnas gemensamma Vårfest i Parken Tomelilla

           INSTÄLLD på grund av Coronavirus.

 

Medlemmar som är intresserade av att lära mer om nutida hantering av mobiltelefon och surf plattor tex. med ”appar” som  ( 112 ), mail ( brev ), och bankärende.

Är välkomna med intresseanmälan till Leif Norlin 0707 711 609.

Informationen/utbildningen är gratis och utförs av  Utbildnings Forum Skåne.

Plats föreningslokalen Rosencrantz gatan 13B. Datum meddelas senare.

 

PRO är med i Pesionärsrådet i Tomelilla. Detta är ett verktyg för pensionärsinflytande. Ingen fråga är för liten eller ovidkommande för att tas upp i rådet. Här behandlas t ex maten på hemmet, trottoarer och vägar, tillgänglighet i samhället för oss lite äldre och andra spörsmål som vi tycker behöver ändras på eller belysas. Hör gärna av er till våra representanter i rådet. Dom för era frågor vidare. Leif Norlin tel. 0707 711609 och Agneta Arvidsson, tel. 0730 313712.

                                                       

Aktuellt från Tomelilla

  • Coronavirus 2020-03-11

    2020-03-12 Pensionärernas Riksorganisation, PRO, vidtar med omedelbar verkan flera försiktighetsåtgärder med anledning av coronavirussjukdomen covid-19. Folkhälsomyndigheten höjde igår risknivån för inhemsk smittspridning till den högsta – mycket hög risk för spridning i Sverige. 2020-03-11 - Eftersom äldre personer pekas ut som en särskilt sårbar grupp för coronaviruset tar vi det säkra före det osäkra för att förhindra att smittan sprids bland PRO:s medlemmar, säger Christina Tallberg, ordförande PRO. Vi vill förekomma att smittan sprids i organisationen och hindra att våra medlemmar utsätts för smitta på resor till och från arrangemang anordnade av PRO. Inga möten med deltagare från PRO-distrikten hålls på riksorganisationens kansli under resten av mars månad. Inte heller ska anställda vid riksorganisationens kansli resa i landet och besöka möten i PRO:s distrikt eller föreningar under mars månad. Anställda vid riksorganisationens kansli får inte jobba i PRO:s lokaler om de varit på resa i de områden som utrikesdepartementet, UD, avråder från på grund av risk för smittspridning. Oavsett om de visar symptom på covid-19 eller ej, måste de stanna hemma i minst två veckor efter hemkomst från en utlandsresa från de aktuella platserna.

    Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.