A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 Sommarcafé varje tisdag kl 10.00 på Folkets Hus. Välkommen!

 Obs! Årets utflyktsprogram med cykel resp bil är nu klart. Första avgång
den 8 maj och därefter varje onsdag med samling på Folkets Hus kl 10.00.
Detaljerat program på anslagstavlan på Folkets Hus.

Anmälningslista till PRO-vetarnas tävlande i Vinslöv är nu uppsatt på Folkets Hus. Samåkning rekommenderas.  Möjlighet kommer att finnas till att äta lunch i Vinslöv före tävlingen. Ange detta på anmälningslistan.

 

Polisen varnar:

Använd ALDRIG din bankdosa eller ditt bank-id på uppmaning av någon som kontaktar dig. Ingen seriös aktör skulle be dig om det per telefon.

Lämna ALDRIG ut kortuppgifter, koder eller andra känsliga uppgifter till någon. Kortuppgifter och koder är nycklar till dina pengar.

Om någon du inte känner ringer och du blir osäker, lägg på luren eller be att få ringa tillbaka på ett nummer som du själv tar reda på. Det gäller oavsett om personen säger sig vara en nära släkting eller från banken, ett företag eller en myndighet.

Lita inte på den som kontaktar dig bara för att den har personliga uppgifter om dig. Bedragare kan hitta informationen på nätet för att lura dig.

Om du drabbas av eller misstänker bedrägeri, kontakta din bank omgående. Polisanmäl alltid och ta stöd av människor i din närhet.

Tipsen hämtade från Polisen.se

 

 

 

 

Aktuellt från Staffanstorp

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.