A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen som medlem!VIKTIGT MEDDELANDE!

På grund av coronaviruset har styrelsen beslutat ställa in vårens samtliga aktiviteter!

I väntan på att läget förändras till det bättre skickar vi en varm hälsning och tanke till våra medlemmar. Tag väl varapå er!

 

 

Föreningen hade 310 medlemmar vid årsskiftet 2018 - 2019 enligt riks statistik och vi vill gärna bli fler. Expeditionen finns i Folkets Hus på Södergatan tre trappor upp och rum 308. När du kommit upp med hissen ska du gå till vänster i korridoren. Vi har markerat med PRO-skylt. 

Telesvar avlyssnas kontinuerligt tel 042-13 54 46. Expeditionen har öppet torsdagen före medlemsmöte 14.00 - 16.00. Inför årsmötet och äldremötet torsdagar två veckor före mötet. Om du har "akut" ärende är du välkommen ringa ordförande Lisa Zimmergren 070-575 98 83. Du kan också sända e-post till helsingborg@pro.se.

Funderar du på att gå med i PRO Helsingborg men ännu inte gjort slag i saken så titta in under expeditionstid för mer info eller kom till något av våra möten och "prova på". Årsavgiften är 340 kronor, varav 100kronor går till PRO Helsingborg (av dessa går 10 kronor till samorganisationen), 50 kr till Distriktet och 190 kr till PRO RIKS. Snabbaste sättet att gå med är genom att fylla i formuläret som du kommer till genom den gröna knappen här till höger "Bli medlem". 

PRO Helsingborgs bankgiro är 5669-0977, organisationsnumret 843 000 - 8592.

OBSERVERA!!! Lokal för medlemsmöten under 2020 Rum 306, plan 3 (hiss finns) Folkets Hus, Södergatan.Vid ett välbesökt årsmöte 27 februari avtackades Alvar Hjort för sina många år som uppskattad kassör i föreningen. Gerd Hansson nyvaldes till sekreterare och som ledamot Franziska Larsson. Leif Evergård och Lynda Ivarsson nyvaldes som ersättare. Mats Rydén som tidigare hade uppdraget som sekreterare valdes till kassör och Stefan Hardung omvaldes som studieorganisatör. Lisa Zimmergren har ett år kvar som ordförande.   Resa

Göta Kanal. Tvådagarsresa med buss från Helsingborg planeras tillsammans med Ringstorps PRO. Pris 2.550 kr per person. 100 kronor extra om man önskar eget rum. Datum för resan: 25 - 26 augusti. Vi vill  puscha för en trevligt upplagd resa med skärgårdskryss första kvällen och kanalkryss med M/S Bellevue där vi passerar 16 slussar andra dagen. Anmäl till expeditionen.

 

 


Aktuellt från Helsingborg

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.