A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Mårtensfesten den 7 november

med umgänge kring mat, musik, information och lotterier!

2019-11-10 Text och bilder: Agnetha Selind

Osby PRO hade den 7 nov 2019 traditionsenligt Mårtensfest med smaklig kalkon och äppelkaka, på Borgen för ca 70 medlemmar.

Sten Andersson, ordförande, inledde med att hälsa alla välkomna och speciellt välkommen till kvällens musikunderhållning; Labans Trio
från Broby.

Sten informerade om att på månadsmötet den 26 nov kommer Malena Brännlund från vårdcentralen att ge information som riktas till personer som är 75 år och äldre. På mötet kommer även verksamhets- och mötesplan fastställas. Sten berättade att det finns platser kvar till julbordet och resan till julmarknaden på Liseberg. Anmälan görs till Jan Nyberg.

Labans Trio spelade därefter, före och efter maten, fartfylld och medryckande örongodis av bla Glenn Miller, Louis Armstrong och Sven Ingvars. Det var musik som åhörarna kunde sjunga med i. Underhållningen blev mycket uppskattad.

Kvällen avslutades med lotteri där Roland Lavin till allmän munterhet kammade hem 4 vinster! Högvinsten som var en välfylld varukorg var skänkt av “Ica-Thomas” på Ica Supermarket.

Sten tackade slutligen alla för en trevlig kväll.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.