A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Gemenskap och aktiviteter

Stockholm med teaterbesök och julmarknad

Affisch Häxorna i Eastwick med Peter Jörnback Affisch Häxorna i Eastwick med Peter Jörnback

Häng med på en härlig weekendresa till Stockholm för att se musikalen ”Häxorna i Eastwick” med Peter Jöback och några av Sveriges bästa skådespelare och artister och besöka julmarknaden i Gamla stan.

Dag 1.
Vi åker från Videdals Torg klockan 08.00 och stannar på vägen till Stockholm på lämpliga platser under resans gång för fika och lunch och är framme i Stockholm sen eftermiddag. Efter incheckning på Hotel Clarion Amaranten finns tid att kolla omgivningarna innan gemensam middag på hotellet.
Dag 2
börjar med en stadsrundtur efter frukost för att vi ska bekanta oss med huvudstaden, Sedan har vi hela dagen till fritt förfogande att på egen hand utforska stadens utbud av butiker och sevärdheter. Strosa runt på julmarknaden och upplev äkta julstämning bland tomtar, brända mandlar och de tusen juleljus som smyckar omgivningarna På kvällen åker vi till Gamla stan och äter vår middag på Restaurang Movitz. Sen har det blivit tid att åka till Cirkus för att se musikalen "Häxorna i Eastwick".
I musikalen ser vi Peter Jöback i rollen som den förmögna och fullständigt oemotståndliga Darryl Van Horne – mannen som dyker upp när tre väninnor, uttråkade av sina trista småstadsliv och berusade av lite för starka martinis fördriver tiden med att drömma om den perfekta mannen.
Efter föreställningen går bussen tillbaka till vårt hotell.
Dag 3
startar hemfärden efter frukost och med uppehåll för lunch och fika är vi tillbaka i Malmö framåt kvällen.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.