A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Gemenskap och aktiviteter

Medlemsmöten hösten 2019

Medlemsmöte i PRO Husie

Medlemsmöten på Motettens Folkets Hus, Munkhättegatan 202 fredagar klockan 14.00 hösten 2019

30 augusti Mötesförhandlingar.

Jacques Schultze föreläser om några av de figurer och personligheter som förekommit i den skånska historien. Sådana som Harald Blåtand, ärkebiskop Jakob Erlandssen - huvudperson i Skandinaviens äldsta oupp-klarade kriminalgåta, Hedda Andersson - Malmötösen som blev den första kvinnan i Skåne som tog studenten och många andra.       Jacques Schultze

 _______________________________

27 september Mötesförhandlingar.

Mat och Kärlek av och med Tareq Taylor. Tareq har en livslång och passionerad kärlek till mat. Följ med Tareq på hans livsresa i matens universum, där mat och kärlek ständigt möts och förenas. Mer personligt än så här blir det inte!Tareq Taylor
 

 

 

 

 

 

 _______________________________

25 oktober Mötesförhandlingar.

JoJo-kort

I december försvinner JoJokorten i sin nuvarande form och ett nytt biljettsystem införs i Skånetrafiken med bland annat nya biljett-automater och nytt kortsystem. I dag kommer därför representanter från Skånetrafiken och informerar om allt i det nya systemet.

 _________________________________


29 november Mötes- och budgetförhandlingar.

Nu är det dags för Happy Days att sjunga loss och till förtäring serveras snittar och lättöl eller vatten samt kaffe och kaka. Bindande anmälan till Gertrud Johnsson på tel. 070-699 28 13 senast 22/11 och betalning (50 kr.) till PRO Husies bg 5599-1079 senast 22/11.
Happy Days sångkör

Förslag beträffande verksamheten, som medlem önskar behandla på medlemsmöte ska vara styrelsen tillhanda senast 10 dagar före mötet.

Entré, kaffe och kaka kostar 50 kronor. Du som har någon form av allergi, anmäl 2 dagar innan till Gertrud.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.