A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Jullunch 12 december 2019

Torsdag 12 december hade vi vår avslutning av höstens medlemsträffar.

2019-12-12 Vi var drygt 40-talet medlemmar som samlades för att avnjuta en jultallrik med tillbehör. Ordförande Birgitta Jonsson hälsade alla välkomna. Därefter serverades jultallriken. Det var mycket skratt och sorl under maten.
Efter detta höll ordförande i PRO Samorganisation, Preben Andersson information angående CPR, centrala pensionärsrådet, angående hur Malmö kommer att växa de närmaste 40-50 åren vad gäller bostäder och kommunikationer. En uppmaning till oss äldre att se till så att inte vi kommer att glömmas vad gäller vård, bostäder och omsorg i stadens förvandling.
En presentation vad Verksamhetskommittén inom PRO Samorganisation har på programmet under våren följde därefter. Vilket består av Mattcurling, handledarutbildning och PROiValen. Är du intresserad av att medverka kontakta Ewa på PRO Samorganisation.
Ordförande Birgitta Jonsson tackade alla medlemmarna, styrelsen och köksgruppen för det gångna året och önskade sköna dagar under kommande helger.
Kaffe, pepparkakor och ris a la Malta följde därefter. Innan alla mätta och glada gick hemåt följde den sedvanliga lottdragningen till allas belåtenhet.

 

Text: Birgitta Jonsson

 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.