A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Höstmöte 14 november 2019

Höstmöte på Stadshusets restaurang Höstmöte på Stadshusets restaurang

2019-11-14          

Samling till höstmötet skedde i Stadshusets restaurangs foajé. Det var för dagen finklädda män och kvinnor som träffades. Skratt, prat och förväntan rådde. Handlingarna till höstmötet delades ut till de närvarande efter att de prickats av på anmälningslistan. Detta sköttes av Gunilla Olsson från styrelsen.
När så dörrarna öppnades till matsalen blev det dags att köpa dricka till maten samt att hitta en sittplats vid borden.
Mötet öppnades av ordförande Birgitta Jonsson som hälsade de närvarande hjärtligt välkomna till det traditionsenliga höstmötet följt av gåsmiddag. Förhandlingarna inleddes därefter.

      Sekreterare Sonja Nilsson
Till mötesordförande valdes Preben Andersson och till sekreterare Sonja Nilsson. Vid mötet var 60 röstberättigade närvarande. Ingrid Mardell och Bengt Olsson valdes till protokolljusterare tillika rösträknare. Kassör Åke Lilje meddelade att medlemsavgiften till PRO kommer att uppgå till 315 kronor under år 2020. Verksamhetsplan och beslut om budget för år 2020 godkändes enhälligt. Nomineringsdag för nya ledamöter till styrelsen i föreningen för år 2020 fastställdes till 31 januari 2020. Mötesordförande Preben Andersson tackade därefter de närvarande och avslutade därmed mötet.
        

Därefter bjöds det på en mycket välsmakande gåsmiddag med diverse tillbehör. Som pricken över i blev det kaffe och en delikat äppelkaka med vaniljsås som avslutning på gåsmiddagen.
Stort tack till Marcus med servitörer för god mat och glatt och trevligt bemötande.
Efter några glada och välsmakande timmar var det dags att återigen avsluta ett gott och trevligt höstmöte med gåsmiddag och många skratt. Mycket trevligt att en del av våra nya medlemmar kom till mötet och middagen. Hoppas de trivdes och njöt lika mycket som vi övriga gjorde.

Susanne Björkenheim och Barbro Johansson från tidningen Malmöpensionären var på besök för att göra ett reportage till tidningen. Den kommer att distribueras i vår.

Foto: Susanne Björkenheim
Text: Birgitta Jonsson

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.