A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktiviteter


23/1 Välkommen på årets första träff. Vi ser fram emot en trevlig    vår och sommar tillsammans. Detta första möte går helt i det          Skånska Gemytets tecken. Det blir skånska sånger, visor och       ballader på skånskt manér framförda på gammelskånsk dialekt        av duon Agneta och Hasse. Därefter Gammeldags Skånsk Äpplekaka med vaniljsås samt kaffe.
Kostnad 100 kr betalas på plats. Anmälan senast 16/1 till Bertil Landgren.  

 

20/2 Årsmöte med sedvanliga förhandlingar verksamhets-ekonomisk-och revisorernas berättelse samt val av ledamöter till styrelsen. Servering av kaffe med fastlagsbulle. Välkomna. Anmälan senast 12/2 till Gunilla Olsson. 

 

26/3 "Ingen skall försvinna utan att hittas". Besök av Missing People som informerar om sin verksamhet som är till stor hjälp i vårt samhälle. Ett spännande och intressant möte. Servering av bakad potatis med två röror. Kostnad 100 kr betalas på plats. Anmälan senast 19/3 till Ann-Kristin Lindqvist. 
Vår förening kommer att skänka 3 000 kr. till Missing People, vilket är enligt deras önskemål istället för arvode. 

 

23/4 Fängelseprästen kommer och berättar om sitt intressanta och upplevelserika arbete. Servering av kaffe med tilltugg.
Kostnad 60 kr betalas på plats. Anmälan senast 16/4 till Birgitta Jonsson.

 

28/5 Sillasexa och avslutning på vårens träffar. Vi kommer att bjuda på musikunderhållning. Servering av det som hör sillbordet till. Kostnad 150 kr betalas senast 20/5 till vårt bankgiro 5656-0782. Anmälan senast 20/5 till Bertil Landgren.

OBS!! Anmälningar är bindande. 

 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.