A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Bankgiro: 5657-6663    Swish nummer är:123 439 44 41


 

 

Välkomna till PRO Lindeborg

Lindeborg är en stadsdel i södra Malmö och har sitt ursprung från Vikingatiden. 1971 gjordes en del utgrävningar och då fann man stolphål efter hus just från Vikingatiden.

Det område som skulle bli stadsdelen Lindeborg var ännu 1970 ett utpräglat jordbrukslandskap med ett flertal gårdar. Dessa gårdar har fått ge namn till ett flertal bostadsrättsföreningar på Lindeborg t.ex. Sofieholm, Fosieborg, Lindeborg och Stolpalösa.

PRO Lindeborg bildades 1976 och är en partipolitiskt obunden organisation som är öppen för alla pensionärer. Idag har föreningen drygt 230 medlemmar. Vi försöker ordna aktiviteter med olika inriktningar så det kan intressera många. Det kan vara inom friskvård, kultur, resor mm som våra medlemmar kan delta i. Är du sugen på att komma till oss är du välkommen att kontakta någon i styrelsen. Har du idé om någon aktivitet som vi inte har så lyft det gärna för det kanske går att ordna. Det viktiga för oss pensionärer är att vi får ett socialt nätverk och det är något vi kan lova du får i PRO Lindeborg. Titta runt på vår hemsida så hittar du vilka aktiviteter vi har just nu och vem som ansvarar för dem.

Vi har månadsmöte i S:t Mikaels Kyrka, Mikaelisalen en gång i månaden (ej juni – augusti). Då ger vi information kring bl.a. samhällsfrågor, vilka aktiviteter som är på gång samt bjuder på underhållning.

Vi har en föreningslokal på Johan Krullsgatan 11 där flera av aktiviteterna sker.

 

Styrelsen


 JPG image, 156 x 190 JPG image, 228 x 189 JPG image, 215 x 186

 


  
 

Aktuellt från Lindeborg

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.