A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

 I menyn Aktiviteter finns nu information om våra fester,möten,resor

studiecirklar, träffpunkten m.m

 

 

 

 

 

Aktuellt från Veberöd

 • Studiebesök på kraftvämeverket i Örtofta

  2019-06-05 Vi styrde bussen mot Hurva gästis och intog en god lunch med deras specialitet "stor köttbulle med tillbehör". Därefter åkte vi till Kraftringens värmekraftverk i Örtofta och fick en fantastiskt bra guidning. Efter kaffe med utsikt begav vi oss tillbaka till Veberöd

  Läs mer
 • Medlemsmöte i maj

  2019-05-22 Humlorna underhöll på vårens sista medlemsmöte.

  Fler bilder
 • Resa till Köpenhamn med lunch på bakken

  2019-05-15 Resan startade i fint väder och förmiddagsfika på Restaurang Hanö. Därefter en fin guidad tur i Köpenhamn och sedan lunch på anrika Röde port. En trevlig rundvandring på bakken Sedan hemfärd via Helsingör/Helsingborg.

  Fler bilder kommer
 • Grisfest med dans

  2019-05-10 En trevlig grisfest med välsmakande gris och tillbehör. Underhållning och dans med Dinos orkester. Flitigt dansande och god stämning.

  Fler bilder
 • Bland fåglar blommor och hallon

  2019-04-25 En trevlig resa med bussfrukost i Smygehuk sedan åkte vi till fågelskådningsplatsen vid Falsterbo fyr. En otrolig färd i fåglarnas långa resor. Karins fängslande beskrivningar gjorde att två timmar gick snabbt. Därefter blev det en god lunch på Skanörs gästis. Mätta och belåtna åkte vi sedan till Vellingeblomman. Avslutade sedan med kaffe och muffin på Hallongården.

  Fler bilder
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.