A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vår förening

Ordförande har ordet!

Ordföranden har ordet!

Nu är äntligen den underbara sommaren här! Vi har stängt vår expedition för att ha lite semester. 
Givetvis kommer vi att genomföra de arrangemang som vi planerat att ha i sommar. Nu närmast i tiden är midsommarfirande på Habo Gård, som alltid brukar vara minnesvärt. 
I höst har vi en hel del arrangemang att erbjuda. Som exempel kan nämnas, besök på Värmeverket i Örtofta, Max IV anläggningen i Lund samt ett besök på Statarmuséet i Torup.
Vi kommer också att erbjuda en del intressanta teaterarrangemang som Kinky Bots i oktober och Malmö Brandkårs julkonsert. 
Du kommer att få information om detta i höst, men redan nu kan du läsa om det på vår hemsida. 
Är det något som du vill anmäla dig till redan nu kan du göra detta på e-mail lund@pro.se  Har du något du vill fråga om får du gärna ringa mig Sven Englesson tel.0703140699.  
Till sist vill jag önska en riktigt skön sommar!
Sven Englesson
Ordförande

Ordförande i PRO Lund Sven Englesson

20200107

 

 Ordföranden har ordet 

Önskr er alla en god forsättning på 2020 och hoppas att detta år skall bli ett framgngsrikt år för PRO. Vi har många viktiga frågor att bevaka. Jag tänker då på allt inom äldrevården Hur blir det med hemtjänsten? Hur ofta får vi tvättat och städat? Hur blir det med maten? Kommer vi att få den näringsriktiga mat som vi så väl behöver? Tänker också på Träffpunkterna. Kommer vi att få behålla våra träffpunkter? Hur blir det med matserveringen på träffpunkterna?

Jag tänker också på Färdtjöänsten. Här har vi mycket att arbeta med för att detta ska fungera. Vi komer också forsätta med att arbeta för att buss nr 2 skall gå upp över Falkvägen (Trp.Papegojelyckan) det är mycket viktigt ör oss. Vi kommer också att fortsätt att arbeta för att få fria bussresor från 70 år istället för som idag 75 år. Detta tillsammans med boendefrågor är något vi kommer att arbeta för så att det skall bli bra för pensionärerna. 

Som ni säkert redan har sett så det program som ni fått nu i veckan är ett program för våren. Det innehåller en del nya aktiviteter som vi hoppas ska passa er och ska ge oss mycket glädje under våren. Observera att flertalet av våra möten och aktiviteter startar kl. 13.00 detta efter önskemål från medlemmarna på ett möte. 

Det är nu min förhoppning att vi ska träffas i en glad och positiv anda i vår verksamhet och hjälpas åt att se till att få med alla, ingen ska behöva sitta ensam. 

Sven Englesson

Ordförande

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.