A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

KPR eller Kommunala Pensionärs Rådet

KPR i Landskrona är ett rådgivande organ som består av politiker och tjänstemän från omsorgsförvaltningen samt representanter från pensionärsorganisationerna.PRO har 3 ordinarie och 3 ersättareSKPF har 1 ordinarie och 1 ersättareSPF har 2 ordinarie och 2 ersättareSPRF har 1 ordinarie och 1 ersättare
Inför KPR-mötena träffas KPRs arbetsutskott som består av 4 ordinarie ledamöter.
Ebba-gruppen är en grupp som sammanträder vid behov för att bereda specifika ärenden. Ebba-gruppen består av KPRs arbetsutskott.

För tillfället arbetar vi för friaresor för pensionärer inom Landskrona kommun. Äldrevårdscentral (vårdcentral för äldre). Trygghetsboende
Föreningarna bör utnyttja ledamöterna för rapporter och diskussion om KPR-frågor på medlemsmötena. Föreningarna bör också diskutera frågor som är viktiga att lyfta i KPR. Enskilda medlemmar kan också kontakta KPR-ledamöterna.

Ebba-gruppen har arbetat med prissättningen av lunch på träffpunkterna. Resultatet blev en subvention med 15 kronor per dag vid köp av häfte med 10 kuponger. Ett häfte kostar 500 kronor enstaka luncher kostar 65 kronor.

 
   

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.