A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Yngsjö

 Yngsjö gamla stenbro över Helge å

        PRO Yngsjö  bildades den 10 januari 1954

 

Vi är föreningen för aktiva ålders eller förtidspensionärer i sydöstra delen av Kristianstads kommun.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för information om vår verksamhet och aktiviteter. Längre ner på sidan hittar Du Aktivitetskalendern.

Kontaktuppgifter till PRO-Yngsjö finns längst ner på sidan. Vill du bli medlem kan du även registrera dig direkt på länken nedan.

Utöver våra föreningmöten är våra utbud och aktiviteter canasta, resor  och utflykter, samt under vår, sommar och höstmånaderna grillträffar, Boccia och Boulespel. Höst, vinter och vår erbjuds även lättgympa och träffar med sällskapsspel.

Vi  anordnar också aktiviteter och cirklar med varierande inriktning enligt medlemmarnas önskemål. Vi gör gemensamma studiebesök på företag i kommunen. Vi kommer också att ordna "telefonträffar" där vi lär oss mer om våra "smarta telefoner". 

Vi spelar Boule (tisdagar) och Boccia (torsdagar) fr o m Maj till September. Start kl:13.30 för boule, 13.00 för boccia.

Jag vill bli medlem nu >>

Vad är PRO? PRO är en vital organisation för alla Sveriges pensionärer. PRO driver rakryggat pensionärernas intressen och erbjuder medlemmarna en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Läs mer om PRO >>

Senaste nytt hittar du alltid på www.pro.se. Där kan du även läsa mer om PRO och om vad vi gör.

Kontaktuppgifter:PRO Yngsjö Ordf. Mette Marklund Mobil 0705-193345 

E-post: yngsjo@pro.se

 

 

Aktuellt från Yngsjö

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.