A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Senaste uppdateringen (2020-04-03, Resor)

 

PRO Kristianstad och coronaviruset (uppdaterat 2020-03-30)
 
Med anledning av förbudet om mer än 50 personer i grupp har styrelsen nu beslutat att ställa in alla inomhusaktiviteter tills vidare. Vad gäller våra utomhusaktiviteter vill vi än så länge avvakta med att besluta om naturvandringen den 26 april och gökottan den 8 maj. Två utomhusaktiviteter fortsätter som vanligt med vissa restriktioner:
Stavgången på måndagar kl. 09.30 - 11.00 som utgår från Björkvallen fortsätter men med krav på att hålla avståndet och att följa övriga rekommendationer. Ingen gemensam fika efteråt. Kontakta Anna Karlsson 070-842 48 79 vid frågor.
Bouleträningen sker från tisdag den 7 april kl. 09.30 - 11.00 på Björkvallen men med spel endast på varannan bana. Maximalt 24 personer släpps in på området men om fler vill spela kommer man att lägga ut banor på den stora grusplanen. Även här är det viktigt att man håller avståndet och följer alla övriga rekommendationer. Informationsträffen den 17 april är inställd. Kontakta Karl-Erik Mårtensson 044-21 70 01 vid frågor om boule.
Vad gäller situationen för övrigt så har ju nu Folkhälsomyndigheten tydligt sagt att det är bra och önskvärt att även vi äldre vistas ute i friska luften och rör på oss bara vi sertill att hålla avståndet och följa rekommendationerna. Om vi använder sunda förnuftet och håller humöret uppe så klarar vi nog detta också. Vi håller er informerade via hemsidan och epost samt annons i Kristianstadsbladet så fort vi har något att meddela. Se även PRO Skånes veckobrev från ordförande Jan Andersson, https://www.pro.se/Distrikt/Skane/Nyhetsarkiv/Vi-tar-ansvar-for-varandra/
 
 Styrelsen
 

Ang. våra resor 

UD (Utrikesdepartementet) meddelade (3 april) att de förlänger sin avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder till den 15 juni. Detta innebär att resan till Köpenhamn inte blir av. 

Anmälningstiden till Göta Kanal är framflyttad från den 14 april till den 4 maj. Efter detta datum skickar undertecknad namnlistan till Kristianstadbuss för att vi ska kunna få första fakturan.

H-ar Christer Ahlquist


 Lunchlådor

Vi har fått erbjudande från Carlssons Taverna om lunchlådor för avhämtning. De innehåller husmanskost och råkost för 63 kronor/låda. Rätterna varierar vecka för vecka så titta på deras hemsida eller ring 044-12 70 88 på förmiddagen för att få reda på menyn. För vecka 14 erbjuds till exempel kålpudding med gräddsås och lingon, bruna bönor med stekt fläsk och spagetti med köttfärssås med mera. Maten ligger i formar som kan värmas i mikrovågsugn.

Som vanligt tar PRO inget ansvar för detta erbjudande utan kontakt sker direkt med restaurangen.


 

 

 

Aktuellt från Kristianstad

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.