A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vår förening

PRO Klippan bildades den 23 maj 1943. Bli medlem och stöd vårt arbete för ett bra liv som pensionär.

PRO Klippans första fanaFöreningen har över 870 medlemmar och är därmed den största pensionärsorganisationen inom Klippans kommun.

Föreningens uppgift är att ha en bred verksamhet, som befrämjar gemenskap och är till nytta för medlemmarna. Det sker i form av möten, studier, kulturella aktiviteter, motionsaktiviteter, resor och utflykter. I genomsnitt sker 2-3 aktiviteter dagligen i föreningens regi.

Första tisdagen varje månad träffas på Restaurang Senioren för att hålla våra månadsmöten. Programmet består av kort information om kommande aktiviteter, resor m.m., information om något aktuellt område samt någon form av underhållning.

En stor förening som PRO Klippan behöver effektiva informationskanaler för att hålla kontakten med medlemmarna. Alltmer av kommunikationen sker via e-post och föreningens hemsida. Men alla medlemmar kan inte nås den vägen. Därför är det nödvändigt att även i fortsättningen annonsera föreningens olika aktiviteter i Lokaltidningen, Söderåsjournalen och i föreningslokalen på Torget 1A samt att dela ut skriftlig information om våra aktiviteter. I föreningslokalen finns också en pärm för anmälningar till olika aktiviteter.

Vi hoppas att du finner något intressant i vår förening. – Välkommen till PRO Klippan.

Ring Ingvar Andersson 076-645 56 53.

Föreningens bankgiro: 5665-2274 används för inbetalning av deltagaravgifter dock inte medlemsavgifter som betalas till PRO Riks. När du anmält dig som medlem får du efter några veckor ett inbetalningskort från PRO Riks. Men du kan redan innan dess delta i våra aktiviteter.
Expedition på Torget 1A är öppen tisdag-onsdag klockan 10.00 -11.00. (Inte under juni, juli, augusti)

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.