A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vår förening

KÄVLINGE PRO FÖRENING BILDADES DEN 10 JULI 1942

PRO är en fristående organisation, som inte på något sätt sorterar under vare sig politiska eller religiösa rörelser. Vår huvuduppgift är att bedriva en bred verksamhet till nytta för medlemmarna. Vi gör detta genom att bl.a. ordna möten, studiecirklar, resor, trivselkvällar med dans och aktiviteter, samtidigt som vi inom samrådsgrupp driver pensionärernas intressefrågor. Vi verkar även för en positiv medlemsutveckling genom medlemsvärvning och medlemsvård samt ombesörja medlemsfrågor i enlighet med riksorganisationens beslut och stadgar.

Den sista fredagen i januari, april, maj, augusti, oktober och november, har vi medlemsmöte med sedvanliga förhandlingar. Då ventileras, i första hand, frågor inom föreningen och vi tar upp frågor om kommunala angelägenheter av skilda slag. Vi bjuder ibland in representanter från olika instanser att svara på frågor, rörande deras sätt att hantera sina uppdrag. Artister svarar ibland för underhållningen på våra möten. Vi som arbetar aktivt i styrelse och kommittéer vill gärna hälsa nya medlemmar välkomna till våra aktiviteter och möten. Informationen om våra möten och aktiviteter finner Ni på vår hemsida, i våra lokaltidningar, på anslagstavlor och när ni kommer till lokalen.

Föreningslokalen hittar du på Västergatan 6 A, öppet fredagar 9:30 – 11:30. Du är alltid välkommen in och prata en stund, få en kopp kaffe, teckna resor, köpa biljetter till olika arrangemang m.m. I lokalen finns expedition, kök och 2 rum för verksamhet och studiecirklar.

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.