A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Varning för falska telefonsamtal

Bedrägerier via falska telefonsamtal ökar kraftigt och många förlorar sina pengar genom att de luras att lämna ut kortuppgifter och koder eller logga in på sin bank. Polisen ger tips för att undvika att du ska drabbas. Sprid budskapet till alla du bryr dig om.

Tips och råd.


 

  Rapport från KPRs sammanträde den 30 september.

 

Aktuellt från Eslöv

 • Minnesanteckningar 21 augusti.

  2019-08-21 Dagens sammanträde hölls Marieholm. Vi diskuterade vilka frågor vi ska ha med på KPR, distriktets höstmöte den 5 november samt föreningarnas verksamhet.

  Minnesanteckningarna.
 • Minnesanteckningar 24 april.

  2019-04-24 Samrådsgruppens aprilträff kom bl a att handla om hur vi ska utforma en enkät till våra medlemmar. Arne, Roland och jag var på distriktets utbildningsdag för KPR och RPR-ledamöter och blev då uppmanade att ta reda på hur "åldersrika" medborgare vill bo. Vill de som bor utanför tätorten t ex flytta in till Eslövs tätort för att få ett mera anpassat och tillgängligt boende.

  Minnesanteckningarna
 • Träff med samrådsgruppen.

  2018-11-14 Årets sista träff med samrådsgruppen blev en diskussion om vilka ärenden vi ska ta upp på KPRs sammanträde den 10 december. Arne rapporterade från PRO Skånes höstmöte och vi redogjorde föreningarnas planer inför 2019. Då KPRs sammanträdesdagar för 2019 är fastlagda planerade vi samrådsgruppens träffar så att vi även nästa år ses före varje KPR-sammanträden.

  Till minnesanteckningarna.
 • Samrådsgruppen 29 augusti.

  2018-08-29 Inför KPRs sammanträde den 24 september träffades PRO Samrådsgrupp i Eslöv för att diskutera aktuella frågor som vi vill ta upp. Vi diskutera även gemensamma aktiviteter och vad som är aktuellt under hösten.

  Minnesanteckningar från sammanträdet.
 • Träff med samrådsgruppen

  2017-08-16 Fyra gånger per år träffas PROs samrådsgrupp i Eslövs kommun. Den 16 augusti sågs vi för att bl a diskutera vilka frågor som kan bli aktuella på nästa KPR. Vi diskuterade även remissvar på förslag till stadgar och handlingsprogram för 2018 -2021 för PRO. Vi hade även ett antal uppslag till motioner som vi gärna vill skicka till kongressen. Lena fick i uppdrag att göra utformningarna både till remissvar och motioner.

  Minnesanteckningar från träff den 16 augusti.
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.