A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Resor och träffar.

Pubafton 2014-04-25

Munksunds PRO tillsammans med Piteå PRO ordnade med en välbesökt Pubafton 2014-04-25 ca 90 förväntansfulla medlemmar kom och dessa tyckte att det blev en allt igenom lyckad tillställning. Träffens tillkomst och genomförande kan vi tacka många eldsjälar för. exempelvis ordföranderna Knut Holmqvist och Christina Oscarsson samt Gun Wallon och Alice Stenvall inte att förglömma all kökspersonal.

Maten var kycklingklubba och potatissallad kaffe och kaka. Öl och vin fanns att köpa detta höjde stämmningen avsevärt givetvis fanns även alkoholfri läsk tillgå. En bensträckare efter maten blev det med "Fader Abraham och hans fyra söner som åt och drack och drack och åt sedan gjorde dom så här upp med höger arm sedan vänster huvudet ner knäna böj lyft höger ben sedan vänster dito, efter några gånger var det skönt att få sätta sig ner." 

Musiken både allsång och dansmusik spelades av Lelle (förövrigt mycket proffsigt) Knut och Henry Björk drog några dråpliga historier som verkligen gick hem hos åhörarna. Alice ordnade med en skogsglänta på scenen där träden, fåglarna och det älskande paret spelades av en del festdeltagare detta utlöste mycket skratt och applåder.

Ett lotteri på 300 lotter såldes slut i ett litet nafs. Dans avslutade så kvällen med många svettiga och trötta åldringar stapplande hemåt.

Här kommer lite bilder från kvällen.

Eldsjälarna bakom festen Knut Alice Gun och Christina.

Borden står klara att ta mot sina gäster

Nu har gästerna börjat anlända och surret börjat stiga.

Lite god reklam är aldrig fel.

Lelle i topp form "suverän musiker"

Knut och Alice leder allsången.

När Alice kört slut på Knut fick hårdingen Sture rycka in.

Så var det dags för skogsgläntan med träd, fåglar och turturduvor.

Det blev för mycket av det goda här rymmer Ove Wallon fälltet.

Så var det dags för en tryckare.

Är det inte Caruso Wiklund med fru?

Måntro om han fick damernas efteråt?

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.