A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

                        

Aktuellt från Jävrebyn

 • Vårmöte 2019

  2019-05-16 Vid årets vårmöte svarade John och Ingrid Karlsson för vacker sång, akompanjerade av Alf Söderlund på gitarr. Joakim Frederiksen från Räddningstjänsten informerade om vad man ska tänka på när det gäller brandfaror och bränder. Ordförande Sture Simonsson berättade också om ett flertal resor som är på gång. Det kan du läsa mer om under Resetips.

  Läs mer
 • Minnenas cafe´

  2019-03-28 Det var många som sökte sig till vårens café för att umgås, prata minnen och äta nygräddade våfflor. De fick också lyssna till Knut Holmqvist som berättade om sin nya bok "Från Backträsk till Paradise Point", en biografi över ett händelserikt liv.

  Läs mer
 • Avtackningar och uppvaktningar

  2019-03-08 Avtackningar och uppvaktningar fick ett eget inlägg. De förtjänar att ta plats efter många år av jobb för PRO Jävres bästa.

  Läs mer
 • Årsmöte 2019

  2019-03-08 Många av våra medlemmar infann sig till årsmötet häromdagen. Efter en parentation för de tio medlemmar som avlidit under året genomgicks mötesförhandlingar med val, ekonomiredovisningar, verksamhetsberättelse, sedvanlig avtackning och uppvaktning av jubilarer mm. Här kommer några axplock från modeshowen.

  Läs mer
 • Härliga revyer

  2019-02-27 Ett gott skratt förlänger livet, sägs det. Så varför inte låta ett duktigt gäng teateramatörer roa dig ett par timmar. Vi har besökt både Piterevyn och Ostviksrevyn och fått träna alla skrattmuskler. Att många av inslagen har lokal anknytning och framförs på bygdemål är helt klart en stor del av behållningen.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.