A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

                        

Aktuellt från Jävrebyn

 • Piterevyn

  2019-12-09

  Läs mer
 • julfest

  2019-12-08

  Läs mer
 • Mysigt musikcafe´

  2019-11-16 Den sociala biten i PRO:s uppdrag är väldigt viktig. Glädjande nog var många som kom till det cafe´som PRO Jävre anordnade i byagården i fredags kväll. Både minglet, musiktävlingen och fika i form av varma mackor, kaffe och kaka var mycket uppskattat.

  Läs mer
 • Höstmöte -19

  2019-11-01 Årets höstmöte var välbesökt som vanligt. Medlemmarna i PRO Jävrebyn ställer verkligen upp när det är dags för möten och aktiviteter. På programmet stod information av verksamhetsutvecklare Karina Nilsson från ABF. Hon pratade om samarbetet med PRO och gav tips om cirklar och olika ämnen kan studera. Styrelsen visade upp planeringen inför nästa år, samt förslag till budget, vilka medlemmarna godkände. Uppmaningen till att folk skulle försöka hitta nya sittplatser bredvid någon de inte kände sen förr fick inte samma gehör. Vanans makt är stor och de flesta ville sitta med sina bekanta.

  Läs mer
 • Populärt cafe

  2019-09-25 Då och då ordnar vi ett café öppet för alla. Idag serverades semlor till kaffet och det samlade ett femtiotal daglediga till eftermidagsfika i byagården.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.