A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

                        

Aktuellt från Jävrebyn

 • Mysigt trots regn

  2019-08-14 PRO Jävre ordnade häromdagen en friluftsdag i Blåsmark. Men de glömde visst bort att kontakta vädergudarna. Naturligtvis behövs det vatten i markerna efter den långa torkan, men varför sätta på duschen just då? Nåja, ingen av besökarna var ju gjord av socker så folk byltade på sig, grillade korv, drack kaffe och hade det trevligt tillsammans.

  Läs mer
 • Aktivitetsdag 2019

  2019-07-15 När PRO-föreningarna i Långträsk, Piteå och Jävre arrangerade en gemensam aktivitetsdag i Långträsk för samorg anmälde sig 125 medlemmar till den middag med dans som ingick. Ytterligare medlemmar kom för att vara med under dagen. Bouleturneringen lockade många och kön till hamburgerförsäljningen var lång hela dagen. Ett mycket lyckat arrangemang tyckte besökarna.

  Läs mer
 • Utflykt

  2019-07-01 Efter en inbjudan från PRO Arvidsjaurs ordförande Mats Åhman arrangerade PRO Jävre en bussutflykt som lockade 35 personer att delta. De fick en guidad visning av Lappstan och museet Prästgården. Efter förtäring vid Nyborgstjärn fortsatte resan sedan till Glommersträsk.

  Läs mer
 • Vårmöte 2019

  2019-05-16 Vid årets vårmöte svarade John och Ingrid Karlsson för vacker sång, akompanjerade av Alf Söderlund på gitarr. Joakim Frederiksen från Räddningstjänsten informerade om vad man ska tänka på när det gäller brandfaror och bränder. Ordförande Sture Simonsson berättade också om ett flertal resor som är på gång. Det kan du läsa mer om under Resetips.

  Läs mer
 • Minnenas cafe´

  2019-03-28 Det var många som sökte sig till vårens café för att umgås, prata minnen och äta nygräddade våfflor. De fick också lyssna till Knut Holmqvist som berättade om sin nya bok "Från Backträsk till Paradise Point", en biografi över ett händelserikt liv.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.