A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Detta händer i Kiruna:

 PRO:s Kirunakontor

Kontoret ligger i samma byggnad som Thulegården. 
Adressen är Thulegatan 24 
981 31 Kiruna 
Tel: 0980-814 40.

ÖPPETTIDER 

Kontoret öppet:  mån - ons  08.00 - 13.00
Tor, Fre, Lör, Sön:  Stängt
OBS!  Detta gäller till och med Onsdagen den 28 Augusti 2019


 GRILLNING I GRUVSTADSPARKEN

PRO i Kiruna skulle bjuda sina medlemmar på grillfest i Gruvstadsparken denna dag. Tisdagen den 11 juni började dock med tunga, mörka moln och endast 5 plusgrader på min egen termometer i centrala Kiruna. Efter diverse förberedelser med inköp, kaffekokning, transporter och allt som hör till samlades hela 45 medlemmar i Gruvstadsparken. Vädret blev bättre för varje minut, och till slut tittade solen fram och himlen lyste blå. Det kändes verkligen som en riktig grilldag till slut. Det bjöds på äkta kokkaffe över öppen eld med hembakade bullar och tillhörande korvgrillning. Det blev många och roliga pratstunder med medlemmarna runt en rykande och varm eldstad. Ett varmt tack till Er alla som kom och till alla som gjorde grillningen möjlig. Ha en fortsatt trevlig sommar!


 


  

 Medlemsmöte på Stadshuset

Välkomna att läsa mer om vad som sades och informerades om på medlemsmötet i Stadshuset (Kristallen) den 10 april. Det gör du genom att klicka på "MÖTEN" längst upp på denna sida. Sedan finns mer information där.


 

 

 Modevisning med Seniorshop

Onsdagen den 3 april ägde vårens modevisning med Seniorshop rum på Thulegården. Många hade kommit för att kika på visningen och även småprata lite efteråt i PRO:s lokal med en kopp kaffe.

 


 Pubafton

Torsdagen den 28 februari var det äntligen premiär för den första pubaftonen i PRO:s Kirunas historia. Det blev snabbt fullbokat av ett fyrtiotal meddlemmar. Kvällen bjöd på bra pubstämning och musikunderhållning av Barra Mac Carra. Det var mycket samtal runt borden och det upplevdes som avslappnat och mysigt i en lugn miljö.
Tack till alla som bidrog till en trevlig afton.

 


 Pengar till resa

Här överlämnar Jörgen Svonni från Sparbanen Nord symboliskt en jättecheck på 10.000 kronor till PRO:s ordförande Viveca Kohkoinen. Detta skede på Nordbankens kontor den 29 november. Pengarna kommer att gå till att anordna en resa för de PRO-medlemmar som har små eller inga möjligheter att komma ut på en liten resa.


 Polisen informerar!

 


 Fonus

Nu finns det information om Fonus under rubriken "Erbjudanden och Rabatter" Ni som använder mobilen klickar först på "MENY" längst upp till vänster sen på "Erbjudanden och Förmåner", Ni som har dator klickar bara på "Erbjudanden och Förmåner" i menyn...Håll till godo!


 Dansfoton

Det finns foton att titta på från nästan alla danser på Petsamo med band. Ni som använder mobilen klickar först på "MENY" längst upp till vänster, sen klickar ni på "Foton" och sedan på de två pilarna. Ni som har dator klickar på "Foton" i menyn...Håll till godo!


 Modevisningar

Nu finns det foton från flera modevisningar att titta på. Ni som använder mobilen klickar först på "MENY" längst upp till vänster, sen klickar ni på "Bilder" och sedan på de två pilarna. Ni som har dator klickar på "Bilder" i menyn...Håll till godo! Foton från Modevisningar


 Pensionärsservice för ålderspensionärer

Det sista året har kommunen (genom Bumerangen som utför uppdragen) utfört många uppdrag, men "det är fortfarande få förfrågningar om pensionärsservice i Kiruna kommun" enligt SAVO.

Därför påminner vi i PRO-Kiruna om att du som ålderspensionär kan få hjälp med att:
-Hämta saker i höga skåp
-Byta trasiga glödlampor, proppar
-Flytta belysning
-Sätta och byta batterier i brandvarnare
-Sätta upp tavlor och gardiner och ta ner dom
-Hämta, lämna saker på vind, källare
-Flytta små möbler i bostad
-Lämna sopor till Återvinningscentralen
-Smörja lås och dörrar
-Sopa snö/is och sanda på bro/trappa

Du kan inte få hjälp med bland annat:
-Fastighetsägares eller Hemtjänstens uppgifter
-Konkurerande verksamhet

Är du osäker på vad som gäller och/eller hur det gå till?
Pesionärsservice: 0980-755 70  Mån-Fre  9.00-15.00

Tjänsten är avgiftsfri. Kunden står för eventuella matrialkostnader

Undvik fallolyckor, Ring!


 TIPS & TRIX

Hej
Lämna gärna tips, förslag, funderingar och liknande, så att vi i PRO kan bli ett bättre PRO. Det kan till exempel handla om ifall någon vill starta en cirkel eller komma med förslag vad denna hemsida ska innehålla. Kanske finns det någon av er som vill sätta igång nått som ni gillar och vill göra det med andra. Det kan vara vad som helst.
För att kontakta Kirunakontoret:  Tel: 0980-814 40.
För att kontakta Någon i styrelsen: Klicka på "Om oss" i menyn. Där
finner du kontakt-information


 

 Medlemsmöten & Årsmöten

Nu finns alla Medlemsmöten och Årsmöten under samma rubrik. Välkomna att läsa mer om vad som sades och vad som informerades på  medlemsmötena och årsmötena genom att klicka vidare med hjälp av "MENYN" längst upp på sidan. Klicka på "Möten" så finns informationen där.


 

Aktuellt från Kiruna

Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.