A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Råneå PRO

Norrbottensteatern.

Alla föreställningar från 18 mars till den 19 april är inställda. Det innebär att PRO Råneås teaterresa som var planerad till den 20 mars inte kommer till stånd. Alla med biljett kommer att ersättas med ett presentkort på motsvarande belopp.

PRO Norrbotten.

PRO kommer att inställa Årsmötet och även Samorganisationens Årsmöte blir inställt tills vidare.

Vi planerar en resa till sydöstra Finland i slutet på maj.

Resan är under planering men det är möjlig att teckna sig för en intresseanmälan nu. Listan ligger utlagd i PRO-lokalen. Resan planeras att vara under 4 dagar med boende i bl.a Savolinna och besök till Walamo kloster. Båtresa på en av de vackra stora sjöarna i denna del av Finland. Resan beror på intresse och kostnadsramen är 5-6000:-

 

Musikcafé med PUB 27 mars kl 18:00 är INSTÄLLT på grund av den rådande situationen

   

Vi kör årets första Musikcafé med PUB med som vanligt härlig musik. Kaffe och smörgås ingår i entré-avgiften samt varmkorv på slutet av kvällen. Bar med servering av vin, öl och alkoholfritt. För de dansanta finns möjlighet att ta en svängom. Vi har lite allsång och någon god historia brukar också berättas samt det trevligaste av allt att umgås och må gott i trevligt sällskap. Anmälan kommer att tas upp på våra kommande medlemsmöten eller till tel. 070-335 51 55.

Aktuellt från Råneå

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.