A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Råneå PRO

Välkommen till vår hemsida

 

Det informationsblad som nu distribueras är avsett att gälla för verk-samhetsåret 2019/2 till 2020/2, Förändringar kommer att meddelas på medlemsmöten och på vår hemsida. Informationsbladet delas ut till alla medlemmar och finns också att avhämta i PRO-lokalen på Västihällvägen. Tidpunkt för medlemsmöte eller dag för annan aktivitetkan kan av olika orsaker ändras. Titta därför på anslagstavlorna på torget och i matbutikerna eller på vår hemsida senast en vecka före angiven mötesdag för att undvika missförstånd.

 

Naturligtvis har PRO som uppgift att vara pensionärernas bevakare av samhällsfrågor, se till att pensionärerna behandlas rättvist och så långt möjligt få sina krav tillgodosedda. Eftersom PRO är en stor organisation med sina 360.000 medlemmar är det naturligt att PRO är en stark röst i samhällsdebatten. PRO är enligt stadgarna politiskt obunden men politiska frågor skall bevakas.

Välkommen in i PRO för

RÄTTVISA-TRYGGHET-GEMENSKAP

 

PRO Råneå - De stora möjligheterna förening.

Som synes på följande hemsidor är aktiviteterna många och skiftande, men det som redan är bra kan göras ännu bättre. Detta beror till stor del på medlemmarnas intresse och önskemål. Det kan handla om korta resor, utflykter för en vacker naturupplevelse med korvgrillning, besök på någon trevlig handelsträdgård eller varför inte en kulinarisk upplevelse på någon trevlig restaurang. Det finns möjligheter att återuppta lite amatörteater i PRO-lokalen, visa bilder på en nyinskaffad storbildsprojektor med storduk. I snickarbodan finns möjligheter för träslöjd eller små hantverk med hjälp av en ganska bra maskinpark. Dessutom skall vi inte glömma vävstugan med sina möjligheter. Tillsammans kan vi göra PRO-föreningen till en trevlig och innehållsrik förening anpassad för oss pensionärer

   

Aktuellt från Råneå

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.