A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PROck

PROck-orkestern i full fart på Samorganisationens årsmöte 2018

1. PROck orkester

Är sugen på lite rock’n roll tillvaro så har du nu chansen. Kom med i ett gäng som verkligen har roligt tillsammans.

Du behöver inte vara Tina Turner, Mick Jagger, John Lennon eller Bob Dylan, vi jobbar efter den nivå vi tillsammans kan åstadkomma. Vi söker fler sångare och instrumentalister (gitarr, blås, piano orgel eller vad du nu har i garderoben) hör av dej, med namn och telefonnummer, till: prock.linkoping@gmail.com

2. PROck teknik

Vill du bli en del av ett fantastiskt gäng.

Är du teknik och musikintresserad hör av dej till oss du behöver inga förkunskaper utan det tänker vi att tillsammans med ABF se till att du får. Det kan bli en mycket lärorik och kul teknikkurs där huvuddelen kommer att läggas på livemixning vid olika typer av arrangemang. Har du redan lite kunskaper i ljudteknik kan du också med fördel vara med.

Vi kommer att jobba med analogmixer, åtminstone till en början, vi har tillgång till ett av marknadens bästa PA system.

Kursen kommer att starta då vi fått ett tillräckligt antal intresseanmälningar.

Är du intresserad hör då av dej, med namn och telefonnummer, till: prock.linkoping@gmail.com

med vänliga hälsningar för PROck

Tomas Zandén

 

Nu är det dags för DEJ att rocka loss i kör eller orkester där vi inriktar oss på 60 och 70 tals inspirerad musik. Damma av ditt instrument och kom med i orkestern. Har det varit en dröm att sjunga i kör eller som solist, sluta dröm och kom med.

Vi kör i lokalen på Hästskogatan 1 i Linköping. Ordinarie träffar är onsdagar klockan 13.30-18.00. 

DU är hjärtligt välkommen till en gemenskap som vi formar tillsammans.

Jag ser helst att du anmäler dig till mej på nedanstående epostadress eller via SMS. Märk eposten eller SMS:et i ämnesraden med "PROCK" så underlättar det för mej att hålla någon slags ordning.

 

MÅL OCH SYFTE

PROCK:s verksamhet är att sjunga i kör eller som solist och spela rockmusik i orkester. Glädje och social gemenskap ska ha högsta prioritet. Medlemmarna ska få möta nya utmaningar med inför publika framträdanden. Utbyte med andra körer och orkestrar ska eftersträvas. PROCK ska vara öppen för pensionärer och organiseras enligt demokratiska principer, varvid individuellt inflytande och ansvarstagande ska eftersträvas. PROCK ska se till alla människors lika värde. PROCK ska genom rockmusiken främja jämlikhet mellan olika grupper samt jämställdhet mellan könen.

 

LUST, GLÄDJE OCH FRISKVÅRD

PROCK har många funktioner att fylla då vår lust till upplevelser, musik och möten med andra inte minskar för att vi blir äldre. Det är säkert tvärtom. Den angelägnaste uppgiften är därför mötet varje vecka, där medlemmar får sjunga och spela loss och umgås. Att dessutom få sjunga vår ungdoms häftiga och rytmiska rockmusik är ett extra plus.

Rockkören och rockorkestern ska bidra till att bryta isolering och öka känslan av delaktighet. Många äldre lever med någon sjukdom, sorg och förluster; av egna förmågor eller närstående som försvinner. Här kan musiken och gemenskapen bli ett bra sätt att hantera ångest, sorg och smärta.

 

Kontakt och ansvarig: Tomas Zandén, tel 0730-34 77 95, Epost: tomas.zanden@gmail.com

 

PROCK är ett samarbetsprojekt mellan PRO samorganisation i Linköping och ABF

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.