A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Stora Mellösa

 • Månadsmöte januari 2020

  2020-01-17 PRO Stora Mellösa hade månadsmöte den 10 januari på Solgården. Drygt 60 personer hade kommit för att lyssna när Ulrika Gullberg berättade om sin resa till Indien. Hon visade bilder, kläder och annat som hon köpt med hem. Vi fick veta en del om deras kultur och livet i landet. Det var mycket uppskattat och vi hoppas att Ulrika vill komma tillbaka en annan gång och berätta mer. Efter kaffet med hembakat bröd uppvaktades månadens födelsedagsbarn och vi fick information om aktuella resor, studier och andra aktiviteter. Mötet avslutades med dragning på lotteriet. Nästa möte blir årsmötet den 14 februari kl 14 på Solgården. Alla välkomna.

  Läs mer
 • Höstupptakt sep 2019

  2019-09-14 September mötet var i Mörby hembygdsgård. Drygt 60 hade kommit för att vara med på höstupptakten. Den som ville kunde gå tipspromenad. Ordföranden Vivianne hälsade välkomna och sedan lät vi oss väl smaka på kallskuret, potatissallad och grönsallad. Efter information spelade Lars-Åke Karlsson stenkakor och berättade om artisterna. Som vanligt var det uppvaktning av dom som fyllt år under sommaren, dragning på lotterna samt kaffe och kaka. Vi tackar alla som hjälpt till att göra denna eftermiddag så trevlig.

  Läs mer
 • månadsmöte i maj

  2019-05-12 PRO Stora Mellösa hade månadsmöte den 10maj på Solgården. Drygt 70 hade kommit för att ha en trevlig eftermiddag.Ordföranden Vivianne Eklund hälsade alla välkomna och informerade om att ute aktiviterna hade startat. Information om EU valet och om NTFs broschyr om äldre i trafiken som vi skall återkomma till. Informatiom från KPRs senaste möte, samt studier och resor.Gott kaffe med hembakat bröd serverades. Rolf Kristerz spelade och sjöng och det var mycket uppskattat. Nästa möte blir höstupptakten den 13 september i hembygdsgården i Mörby. Anmälan till Östen tel.449078.

  Läs mer
 • Studiebesök Sandhagen

  2019-04-27 Studiecirkeln "Stora Mellösa förr och nu " hade avslutning på fredagen. Vi besökte fiskaren Hans Johansson, Sandhagen och fick veta mycket om fisket och Hjälmaren. En trevlig förmiddag med sol och vacker utsikt.

  Läs mer
 • Påskfest

  2019-04-14

  Läs mer
 • mars 2019

  2019-03-29

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.