A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO Stora Mellösa bildades 1967 och är en partipolitiskt och religiöst    obunden   organisation. Vi har sedan dess arbetat för att Stora Mellösas pensionärer skall få en säkrare miljö, aktivare liv, ökad gemenskap och bättre hälsa.

För att uppnå detta har vi varit och är engagerade i trafikfrågor, friskvård,  kommunens äldreråd och andra liknande verksamheter.

 

 

Aktuellt från Stora Mellösa

 • månadsmöte i maj

  2019-05-12 PRO Stora Mellösa hade månadsmöte den 10maj på Solgården. Drygt 70 hade kommit för att ha en trevlig eftermiddag.Ordföranden Vivianne Eklund hälsade alla välkomna och informerade om att ute aktiviterna hade startat. Information om EU valet och om NTFs broschyr om äldre i trafiken som vi skall återkomma till. Informatiom från KPRs senaste möte, samt studier och resor.Gott kaffe med hembakat bröd serverades. Rolf Kristerz spelade och sjöng och det var mycket uppskattat. Nästa möte blir höstupptakten den 13 september i hembygdsgården i Mörby. Anmälan till Östen tel.449078.

  Läs mer
 • Studiebesök Sandhagen

  2019-04-27 Studiecirkeln "Stora Mellösa förr och nu " hade avslutning på fredagen. Vi besökte fiskaren Hans Johansson, Sandhagen och fick veta mycket om fisket och Hjälmaren. En trevlig förmiddag med sol och vacker utsikt.

  Läs mer
 • Påskfest

  2019-04-14

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.