A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Referat trivselträff 18 mars 2019

Trivselträff 18 mars 2019

79 medlemmar kom till träffen 18 mars för att lyssna på Rolf Jonsson, f.d. journalist på Länsposten.

2019-03-23 Ordförande öppnade mötet med att hälsa alla välkomna. Ett speciellt välkommen riktades till dagens nya medlem samt dagens underhållare Rolf Jonsson.

Rolf Jonsson underhöll med roliga episoder och historier i samband med möten och reportage av politiker, kungligheter och kända örebroprofiler. Mycket uppskattat av mötet.

Information 

  • Det informerades om studiebesöket på Konstlinjen USÖ 27 mars, kommande vårresa till Malexander 16 maj samt om vårcafé i Mikelkyrkans lokal i Vivalla 22 maj, ett samarbete mellan PRO, ÖBO, Örebro kommun och Svenska kyrkan.
  • Vidare påmindes om Samorganisationens resor; Resa i konstens fotspår 16 april, hemliga resan 6 maj, båttur på Hjälmaren 13 juni samt ny 2-dagarsresa till Göteborg 20-21 augusti.
  • Den 3 april kl. 13-15 är alla seniorer välkomna till Stadshotellet Lindesberg på föreläsning om de senaste kunskaperna inom Folktandvårdens äldreforskning. Ett arrangemang i samverkan mellan PRO och Folktandvården.
  • 23 maj är det dags för Må-bra-dagen på Sannaheds Motorstadium. Kontakta Torbjörn, 201160, för information och anmälan.
  • Nya studiecirklar i smarttelefoner startade 15 mars. Stort intresse, 17 deltagar från föreningen

Eftermiddagens avslutades med kaffe och lotterier. Som vanligt hade våra trogna sponsorer bidragit med både presentkort och matkasse.
Trippelskrapslott överlämnades till den som svarade rätt på ordförandes kluriga fråga.

Nästa träff/säsongsavslutning med sillbord är 15 april kl. 14 i Dolomiten. Föranmälan gäller. 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.