A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Kultur

 

"Den här dagen har berikat mitt liv"

Sagt av Nisse Andersson efter PRO Kulturs besök på Stadsteatern i Stockholm.

Det är i ett nötskal det vi vill att ett medelmskap i PRO Kultur kan betyda för medlemmarna.

 

Vi har fått ny lagstiftning, Dataskyddsförordningen, som regelerar hur personuppgifter ska hanteras. PRO har fastställt en policy som gäller samtliga PRO-föreningar i hela landet. Du kan läsa PRO:s policy på www.pro.se/dsf

Aktuellt från Kultur Örebro

 • Resa till Sunne och Berättarladan 7 juli

  2019-04-15 Vi har två somrar åkt för att se årets föreställning i Berättarladan i Sunne. Det kommer vi att göra också i år eftersom många medlemmar har det som önskemål. I år får vi uppleva Eddan, en samling nordiska mytologiska berättelser som framförs med mycket musik och dans.

  Läs mer
 • Visning hos Konstfrämjandet 10/5 och 15/5

  2019-04-15 Vi får en guidad visning av den aktuella utställningen "Prepositioner" av Tomas Lidén. Vi får visningar 10 maj och 15 maj.

  Läs mer
 • Brixelgården 3/6

  2019-04-15 Vid stranden av Hjälmaren, nära Arboga, har Richard Brixel sitt hem och sin studio. Brixelgården och museet erbjuder en kulturell upplevelse i flera dimensioner. Vi gör en utflykt dit med buss 3 juni.

  Läs mer
 • Musikhögskolan studiebesök 3/5

  2019-04-15 Vi ordnar ett studiebesök på Musikhögskolan vid Örebro Universitet 3 maj. Vi får också lyssna till lunchkonserten med kammarmusik som framförs av musikstudenter på avancerad nivå.

  Läs mer
 • Resa till Åland

  2019-04-15 I augusti finns möjlighet att delta i en resa till Åland, men först deltar vi i studiecirklar som börjar i maj.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.