A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Kultur

 
Bild: Pixabay

I PRO Kultur följer vi Folkhälsomyndighetens uppmaning att vi som är 70+ ska begränsa våra sociala kontakter.

Vi tar därför paus för föreningens verksamheter och återkommer när tillvaron har normaliserats igen.

 

Har du frågor kan kan du kontakta föreningen via e-post till kultur.orebro@pro.se eller telefon till någon i styrelsen. Kontakuppgifter finns under rubriken "Om oss" överst här på hemsidan.

Var rädd om dig och ta vara på dagarna.

 

Vi har fått ny lagstiftning, Dataskyddsförordningen, som regelerar hur personuppgifter ska hanteras. PRO har fastställt en policy som gäller samtliga PRO-föreningar i hela landet. Du kan läsa PRO:s policy på www.pro.se/dsf

Aktuellt från Kultur Örebro

 • Föreläsning med Gun Hedlund 10/3

  2020-02-18 PRO Kulturmedlemmen Gun Hedlund berättar om sin väg till skönlitterärt författarskap efter sin pensionering.

  Läs mer
 • Konstfrämjandet visningar 5/3 och 2/4

  2020-02-06 Nya visningar på Konstfrämjandet 5/3 Björn Brusewitz 2/4 Raha Rastifard

  Läs mer
 • Resa till Sunne och Berättarladan 5/7

  2020-02-05 Vi åker i till Sunne i år igen för att se årets föreställning i Berättarladan. Många medlemmar har det som önskemål. I år får vi uppleva Selma Lagerlöfs Körkarlen. Berättarladan upplevs som Selmas hemmascen och uppsättningar av Selmas verk har genom åren blivit stora succéer. Orginalmusik och regi av Magnus Stinnerbom och kostymer av Inger Hallström Stinnerbom Lunch äter vi i år på Selma Spa.

  Läs mer
 • Årsmöte 3/3

  2020-02-05 Dags för årsmöte! Vi ska fatta beslut om verksamhetsberättelse för det gångna året och välja styrelse för det kommande året. Vi får också höra Bernt Lindell berätta på temat "Från höghjul till elcykel". Vi ska också samlas i en ny lokal: ABF på Fredsgatan 18. Nyrenoverat med all ny teknik.

  Läs mer
 • Om Vintrosa kyrka 26/3

  2020-02-02 Vi minns den dramatiska nyheten att Vintrosa kyrka brunnit. Kyrkan blev nästan helt förstörd. Nu är kyrkan restaurerad. Vid restaureringen skapades bl a en helt ny altartavla av glasmosaik, fylld med symboler. Konservator Gabor Paztor ansvarade för att återställa kyrkan. Ett arbete som nu är avslutat.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.