A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Sportstugan 15 augusti

2019-08-18 Torsdagen den 15 augusti kl. 13.00 hade föreningen månadsmöte med friluftsaktiviteter. Platsen var Sportstugan i Sandvad och ett 60-tal medlemmar hade tagit sig dit. Av dessa var ett 10-tal från PRO St. Mellösa vilket är glädjande.

Varttefter vi kom blev vi skickade ut på en tipspromenad med frågor i blandade svårighetsgrader och i olika ämnen. Vann gjorde Sven-Erik Andersson, Ingeborg Persson och Barbro Blomé i nämnd ordning.

När vi kommit hem från promenaden var det dags att ställa sig i korvkön där Stig Eriksson redan var igång med grillningen, och Lillemor Odén såg till att vi fick något att dricka till.

Sen var det dags för de lättsamma tävlingarna som bestod av hästskokastning, skjutning av innebandybollar i mål, minigolf, kastning av små klot i hink samt avståndsbedömning. Vann sammanlagt gjorde Marianne Eriksson, Jan-Evert Eriksson och Margareta Johansson i nämnd ordning.

Efter detta förflyttade vi oss inomhus där det blev kaffe med dopp och prisutdelning. Efter lotteridragningen avslutades mötet.

Nästa stora händelse är föreningens 60-årsjubileum i Björkenäs fredagen den 20 september. Anmälan om deltagande senast 6 september.

 

Lars Eriksson

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.