A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

VÄLKOMMEN TILL PRO LINDESBERG

Aktuellt från Lindesberg

 • ARBOGA REVYN Lördag 4:e januari 2020

  2019-10-10 Resekommittén inbjuder återigen till en rolig start på det nya året. Den här gången går resan till Arboga . Det blir med en revy vars namn är; " I AFTON TRAMS". Låter verkligen spännande.

  Läs mer
 • MEDLEMSMÖTE onsdag 9 oktober

  2019-10-05 Veckorna går fort och det är åter dags att träffas vid vårt månatliga medlemsmöte. . Som vanligt är platsen ; Församlingshemmet Lindesberg. Vi börjar kl.13.30. För underhållningen svarar Devadåde. Välkommen till en eftermiddag med trevlig gemenskap. Glöm inte ta med dig blanketten med dina insamlade motionspoäng.

  Läs mer
 • Underhållning Café Linden Fredag 27 september 2019

  2019-09-22 Café Linden har öppet på fredag 27 september. Då är det också " Lindemarken". Vad passar bättre än att passa på att göra ett besök ,ta en fika och bjudas på underhållning mellan kl. 15.00 -16.00. Tarmo Sundström spelar gitarr och sjunger "gamla godingar". Välkomna .

  Läs mer
 • JULMARKNADSRESA TILL FÄRNA LÖRDAG 9 NOVEMBER 2019

  2019-09-15 Traditionsenlig och stämningsfull julmarknad.Stallet och ladugården fylls med hantverk och utomhus finns marknadsgatan med julens läckerheter.. I år firas 25-års jubileum.

  Läs mer
 • Medlemsmöte onsdag 11 september

  2019-09-03 Hösten är i antågande ,semestrarna över för de flesta och skolorna har startat om. Startat om har även PRO Lindesberg. Titta i vår aktivitetskalender om det är något som intresserar Dig. Våra medlemsmöten har med sillsexan gjort sin entré. Onsdag den 11 september är det dags igen . Som vanligt på Församlingshemmet . Vi börjar kl.13.30. Den här gången kommer Lindesberg.s Kommuns konsumentrådgivning på besök och ger oss rådgivning om våra rättigheter och skyldigheter som konsumenter.För underhållningen svarar Råsvalorna. Glöm inte ta med blanketten med Dina poäng i tävlingen PRO i RÖRELSE. Mycket välkommna /Styrelsen.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.