A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Arkiv hösten 2019

November

Onsdagen den 13 november månadsträff med TEATER. Scendraget NOSSAN framför ett drama - "I nöd och Lust". Teatergruppen NOSSAN

November månadsträff, onsdagen den 13 november, gästades vi av PRO:s eget teatersällskap, "Scendraget NOSSAN", vilka bjöd på ett litet humoristiskt relationsdrama.

Det var Gösta och Berta Gustavsson som hade lite problem i äktenskapet. Berta tyckte att Gösta liksom inte såg och uppmärksammade sin hustru tillräckligt. Gösta däremot tyckte att Berta var lite väl tjatig. Dessutom fanns deras hund Ludde i närheten som höll uppsikt över sin husse och matte. Hundar är kloka och den här "Ludde" kom med en del förnuftiga synpunkter. Nåväl - allt slutade naturligtvis och som gött är - lyckligt.

Stor eloge till teatersällskapet Nossan, sammansatt av amatörspelare från Herrljunga, Vårgårda, Annelund, Nossebro och Partille, för deras engagemang och härliga framförande denna eftemiddag. Applåderna och skratten var många.

Som brukligt är fick vi vårt goa kaffe & med fralla i Restaurangen, där man får lite mysig samvaro med prat vid borden. 

Som sista punkt och som alltid drogs vinnarna av åralotterna och på inträdesbiljetten Månadens Blomma, en alltid lika vacker bukett från House of Eden och som vanns av Maj-Lis Nilsson.

Nästa månadsträff blir den 11 december och då är det JULBORD. Styrelsen hälsar alla hjärtligt Välkomna!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.