A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Om Föreningen

Om Selånger PRO

Bergsåkers Folkets Hus

Selånger PRO bildades 1956 04 05, ingår i Pensionärernas Riksförbund-Medelpads-distriktet. Föreningen är till för våra medlemmar, skall bedriva en bred och intressant verksamhet, att verka för en positiv anda, ett gott bemötande samt att alla skall känna delaktighet och även försöka få så många som möjligt att bli aktiva. Medlemsvård sätts i centrum, verksamheten strävar efter att ge gemenskap, beröra och skapa glädje.

Våra medlemsmöten är förlagda till Folkets hus i Bergsåker. Vi träffas får ta del av  någon intressant föreläsning, underhållning av något slag som sång, musik mm.,kanske vinna något på lotterier  osv.

Studieverksamhet i form av intressanta studiecirklar, fritidsaktiviteter som ex. boule och stavgång, resor, teaterbesök och fester med underhållning och dans anordnas.

Vår förening har nu 455 medlemmar och vid årsmötet 2016 var vi 493 medlemmar vilket innebär en minskning med 36 medlemmar. En del har avlidit en del har flyttat. Vår medlemsrekryterare fortsätter att besöka alla som fått 65-årsbrevet, så vår förhoppning är att vi skall bli 500 medlemmar under 2017.

2018  februari , 476 medlemmar, 37 nya under året som gått, 20 medlemmar som utträtt ur föreningen av olika anledningar, 8 st avlidna.

Välkommen som medlem 

Styrelsen

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.