A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Om föreningen

Ordförande har ordet!      

Trots kyliga vindar som hellre får en att tro att vi är i mars månad. Så visar almanackans händelser i vårt föreningsliv att vi faktiskt är i maj.

Vi trotsade den 12 maj vädrets makter och startade Boulen ute på Fyrväpplingsvägen. Medhavda kaffekorgar avnjöts och trevligt spel mellan halv tio och tolv på förmiddagen var efterlängtat, och kommer att pågå hela sommaren.

Den 29 april bjöd handarbetsgruppen och målarcirkeln in till en kakbuffé och konst utställning med 50 sorters kakor och cirka 40 tavlor. 

Samt den 6 maj inbjöds medlemmar och allmänhet en till en loppis i vår förenings regi i fd Ljustadalens vårdcentrals lokaler. Vilket blev en succé.11 medlemmar tog emot föremål och satte upp loppisen. Som var öppen mellan klockan 11.00-15.00.

Sist men inte minst, den 9 maj bjöds alla föreningar in av PRO Medelpads Distrikt till en Må bra dag. Där visade såväl Målarcirkeln, Handarbetsgruppen samt Näversömnads gruppen och Silversmidescirkeln upp sina alster och gjorde stor pr för oss alla i PRO Skön Norra och distriktet..

 Vår nyblivne ordförande i PRO Medelpads distrikt, Bengt Persson lyckades med lång planering och hårt arbete återigen att samordna och engagera alla föreningarna i Medelpad till en ny välbesökt Må bra dag. Fantastiskt!.Man blir mäkta stolt över vår förening och vårt distrikt.

Nu ser vi framåt mot den Hemliga resan, som i det närmaste är fulltecknad i skrivande stund. Vi ska senare  inom programkommittén och styrelsen färdigställa den broschyrprogramblad som ska komma ut under sommaren.

Därefter tar vi ledigt i föreningslivet, och återkommer i augusti för en Surströmmingsdoftande träff vare sig det blir resa eller fest.

Som ni ser så händer det mycket inom våra föreningar och distrikt. Lägg därtill alla viktiga frågor som vi arbetar med inom PRO gemensamt..

Styrelsen önskar alla PRO:are en riktigt skön avkopplande sommar med värme och sol.

  Ann-Christin Hjertström
  Ordförande                                             

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.