A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 NJURUNDA hälsar välkommen till föreningen och vår webbsida. 

PRO finns i hela landet och omfattar över 1550 lokala föreningar i 26 distrikt.

PRO är en partipolitiskt och religiöst oberoende organisation för alla pensionärer.

PRO:s uppgift är att på riksplan, i landsting, regioner och kommuner följa och bevaka samhällsutvecklingen samt skapa opinion för frågor som berör pensionärernas intressen.

PRO har en omfattande verksamhet som ger ett innehållsrikt liv efter pensioneringen med stor gemenskap människor emellan.

PRO Njurunda har som mål att leva upp till till dessa kriterier. Vi har mycket aktiviteter och engagemang som gagnar oss pensionärer och är den största idéella föreningen i Njurunda med över 1000 medlemmar. 

Du som är ålderspensionär, förtidspensionär eller gift/sambo med sådan pensionär, är välkommen som medlem i vår pensionärsförening här i Njurunda. Den fliken hittar Du under rubr "Om föreningen".

Vårt kontor finns i Träffpunktens lokaler,                                                                       Affärsgatan 4 B, 862 31, Kvissleby. Telefon 060-56 27 43. Du når oss lättast på fredagar kl.10.00-13.00Viktigt att Du som medlem får information från föreningen. Medlemsinformation skickas i allmänhet via medlemmarnas e-postadresser. Får du ingen e-post från PRO Njurunda, så kan du skicka ett mail till oss och meddela din mailadress  på njurunda@pro.se

 

 

  

Vi har våra medlemsträffar i Folkets Hus, Kvissleby i  samarbete med Sundsvalls Kommun och ABF.

 

 

 

  

 För Dig som använder FB så har Njurunda PRO en egen grupp där Du kan hitta info om alllt som rör föreningen.Vill Du gå med i gruppen gå in på FB "PRO Njurunda" och anmäl dig till gruppen

 

Om du klickar på fliken "Bildarkiv"finner Du  bilder från våra möten och aktiviteter 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt från Njurunda

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.