A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Distriktsfinal 2019-08-14

PRO Sköns Södra det vinnande laget i distriktsfinalen i boule Vinnarlaget PRO Sköns Södra

Distriktsfinal i boule 2019-08-14. Vi säger grattis till det vinnande laget PRO Sköns södra och lycka till med spelet i riksfinalen som går av stapeln den 14-15 september i Gysinge.

Resultatlistan finns under verksamhet 

2019-08-21 Klicka här för att se ett bildcollage 

Referat från PRO Medelpads Distrikts boule final den 14 augusti 2019

Den 14 augusti samlades återigen Boulespelare från PRO Medelpads distrikt för att spela finalen och ta fram vilket lag som ska representera Medelpads distrikt i riksfinalen i Boule på Gysinge.

De lag som segrat i sina respektive samorganisationer/samråds kvalificeringsomgångar mötte upp på Skönsbergs Boulehalls utebanor denna dag i augusti.

Från västra kom Lag från PRO Ljungaverk, PRO Ånge. Från Timrå samråd kom Timrå Röd och Timrå Grön, samt från Sundsvalls samorganisation kom lag PRO Skön Södra och PRO Indal.

Vädret var lite blandat, solen sken ömsom men fick ge vika för moln och blåst emellanåt.

PRO Medelpads distrikt bjöd inledningsvis på fika, distriktets ansvarige för Boulen hälsade välkommen. Samt presenterade domaren Yngve Westerlund, sekretariatet Margaretha Skoglund och sist men inte minst ordförande i distriktet Bengt Persson som agerade prisutdelare när tävlingen var avgjord. Segrade gjorde PRO Skön Södra, PRO Timrå Röd tog andra plats och PRO Indal placerads sig på tredje plats. PRO Ljungaverk kom fyra, PRO Timrå Grön femma och PRO Ånge blev sexa. Jag vill tacka alla som deltog denna dag, både tävlande, domare, sekretariat och de som kom för att heja på sina lag samt de som kokade kaffe och serverade fikat. Sist men inte minst, ett stort tack till Vivianne Sjölén bouleansvarige för Samorganisationens bouletävling för ett mycket trevligt och givande samarbete, vilket gjorde att allt fungerade mycket bra. Avslutar med en förhoppning om att fler föreningar ställer upp nästa år med sina lag. För vi vet ju att ni finns!

Anki Hjertström

PRO Medelpads distrikts ansvarige för Boule.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.