A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vad händer i PRO Växjö 2020?

PÅ GÅNG I VÄXJÖ PRO.......eller mer sant – vad som nu inte är På gång i corona-tider.

PRO Växjö följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Det innebär att alla gemensamma aktiviteter är inställda på obestämd tid. Vi måste avvakta händelseutvecklingen och återkommer till alla medlemmar när vi kan börja våra olika verksamheter igen.

I skrivande stund är medlemsmötet 22 april inställt men vi håller fortfarande öppet för att vi ska kunna genomföra vårt medlemsmöte torsdagen den 14 maj. Om även det måste ställas in så kommer vi att informera om det via hemsida, mail och annons i Smålandsposten.

Danserna i Gemla Folkpark beräknas starta den 15 maj men även den aktiviteten återkommer vi till beroende på utvecklingen.

Att vara i riskgrupperna är svårt och oroligt. Och det  blir ju inte lättare med alla de begränsningar av sociala kontakter det innebär att vara i riskgrupperna. Men alla som har möjlighet att gå promenader, att vara utomhus i friska luften ska försöka prioritera detta  – men tänk på att hålla avståndet som Folkhälsomyndigheten rekommenderar.

För de av oss som känner sig ensamma och som skulle uppskatta kontakt via telefon uppmanas att kontakta undertecknad så kommer styrelsen att genomföra någon form av telefonkedja. Vi i styrelsen är ju också satta i karantän så vi kan tyvärr inte genomföra besök eller utföra ärenden men vi kan fortfarande vara medmänniskor och höra av oss via telefon.

PRO riks har dagliga tips på sin hemsida. www.pro.se - ”alla nyheter” långt ned på startsidan. Titta gärna in där.

Med förhoppning att coronaviruset ger med sig och att vi inom en inte alltför avlägsen framtid kan ses igen på våra olika aktiviteter.

Eva-Britt Svensson
Ordförande
Tfn 070-6331346
ebsvensson@telia.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Programmet för 2020 är utskickat till samtliga medlemmar, så håll utkik i brevlådan!

Skriv redan då in i din kalender de evenemang du är intresserad av och spara programmet. 

I Kalendern där ser du dag för dag vad som händer i föreningen (uppdatering kommer)

Några  resor är planerade och dem hittar du under Resor.  Mer kommer framöver så håll ögonen öppna när det kommer nya På Gång i Växjö PRO.

OBS! Till de aktiviteter där anmälan gjorts är det viktigt att meddela anmälningsmottagaren om man får förhinder. Någon annan kan få din plats istället. 

 

Folkets bio

Folkets bio är en ideel förening som visar svensk och utländsk kvalitetsfilm på Palladium i Växjö. Ordinarie visningsdagar är söndagar, tisdagar och torsdagar. Programmet hittar ni på www.folketsbiovaxjo.se. Alla pensionärer har rabatterat biljettpris på deras filmer, som pensionär kostar en biljett 80 kr. Föreningen Folkets bio önskar varmt välkomna!

Lottförsäljning 
För att stärka föreningens ekonomi, säljer vi lotter i Trippelskrapet, som är PRO:s eget lotteri. Föreningen får i år 8 kr per såld lott. Kanske kommer vi att värva en eller annan medlem också, vem vet?       

                                                

Vi har en FB sida som heter PRO Växjö och det är en offentlig sida som vi håller på att jobba upp med aktuell information. 

Information för pensionärer finns även i en öppen grupp i Faceboo Seniorer på Facebook


 

Aktuellt från Växjö

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.