A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Härliga promenader i sommar runt elljusspåret.

 


Sommarcykling 2019    🚴‍♀️🚴‍♂️🚴‍♀️

Läs mer om sommarens cykelturer här:

 

9.30 var vi 17st PRO cyklister som gav oss iväg. 🚴♀️🚴♂️🚴♀️ 1,5 mil senare i Knapelid hade servicepersonal dukat fram bullar, pålägg, frukt, kaffe och kakor. 1,2 mil senare var vi 10 st som kastades oss i sjön vid Sandstan 🏊♂️🏊♀️efteråt fick vi grillad korv och dricka. I 30° värme är Rottnen Runt på 4,2 mil ganska långt!!

 I 30 gr värme gav sig 17 PRO cyklister iväg för att cykla 4,2 mil Rottnen runt. Vid Knapelid hade servicepersonal dukat fram bullar,pålägg, kaffe och frukt. Här vid Sandstan var det många som svalkade sig i sjön. Grillad korv och dricka smakade bra för fortsatt cykling hemåt. Fantastiskt kämpat av våra medlemmar!

 


Höstens program 

Läs här om höstens program på medlemsmöten: 


 

Avslutning på PRO-gymnastiken våren 2019.

Nu tar vi vår- och sommarledigt från våra friskvårdsaktiviteter och återkommer igen i augusti. 

Ledare för en av gymnastikgrupperna har Lena Jonsäng varit. Tack Lena för att du alltid med humor, skratt och entusiasm har kommit till våra träffar.

 


 

"Aldrig Ensam" med PRO, SKPF och SPF Seniorerna

 Pensionärsorganisationerna PRO, SKPF och SPF Seniorerna har ett gemensamt projekt för att minska ensamheten bland äldre. Regeringen har beviljat pengar för att undersöka möjligheten att starta upp någon form av stödtelefon för äldre, att producera ett studiematerial om ensamhet och uppsökande verksamhet. En viktig del är att utbilda ambassadörer inom pensionärsorganisationerna. Deras uppgift blir att inspirera och engagera medlemmar i hela landet att arbeta mer aktivt för att nå de som vanligtvis inte deltar i organisationernas verksamhet.

 


          

Boule är roligt!

Sven Sandin visar Holger, Ulla. Aina och Alva hur spelet går till.

 


 

En skön dag på kafeét.

Gänget som gillar att "sticka, sy o tjabba". 

Varannan torsdag träffas vi på BM konditori. Vill du hänga med detta trevliga gäng? Välkommen att hälsa på oss eller ta kontakt med Ulla Nilsson om du har frågor. Läs mer här:

 


 

Friskvård för medlemmarna i PRO i Hovet.

Vi har tre grupper som regelbundet har gymnastik, styrketräning mm i Allhallen. 

Genom regelbunden motion kan du förbättra hälsan och minska risken för att drabbas av olika välfärdssjukdomar. Regelbunden fysisk aktivitet leder också till att du mår bättre genom att du blir mindre stressad samtidigt som du får mer ork och energi. För att förbättra hälsan behöver man inte träna hårt, utan det räcker med med 30 minuters promenad fem till sex gånger i veckan.

 

 

Aktuellt från Hovmantorp

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.