A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Bli medlem

Alla som uppbär någon form av pension kan bli medlemmar i PRO. Det gäller ålderspension, sjukersättning (tidigare benämnd förtidspension), avtalspension, änkepension, efterlevnadspension. Dessutom kan den som själv inte är pensionär men som är maka, make eller sambo med PRO medlem bli medlem i PRO.

Medlemsavgiften är cirka 200-265 kronor per år i vår kommun. Avgiften kan varierar beroende på vilken förening du kommer att tillhöra.

Som medlem får du tidningen PROpensionären (ett ex per hushåll) som utkommer 9 gånger per år, 100-120 sidor. I medlemsavgiften ingår också en olycksfallsförsäkring som gäller vid PRO-arrangemang eller när man är på väg till eller ifrån ett PRO arrangemang. Du kan nu teckna Villa Hemförsäkring, SparLiv-försäkring och Olycksfallsförsäkring. Se försäkringar.

Som medlem kan du delta i alla föreningsaktiviteter och studera med PRO-rabatt vid PROs Folkhögskola i Gysinge. Du har även rabatt på Grand Tours resor.

Om du har önskemål om medlemsskap i viss förening, ska du ange det i meddelanderutan.

Genom att anmäla dig som medlem accepterar du att ingå i PROs centrala databaserade medlemsregister. Det används av PRO internt och säljs inte vidare till andra.

Sök att bli medlem i PRO-föreningen på din ort.

Eller sök direkt hos PRO riks. Länk här!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.