A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Tuna-Frödinge

Tuna socken är en gammal kulturbygd där Tuna Gård och familjen Hammarskjöld varit mest känd. Peder Michelsson fick 1607 av Carl IX bl.a. Tuna som förläning och blev samtidigt adlad med namnet Hammarskjöld och i Frödinge är man mycket stolt över sin vackra kyrka och vem vet inte var Frödinge ostkaka kommer ifrån. 

Vad är då PRO? PRO är en vital organisation för alla Sveriges pensionärer. PRO driver rakryggat pensionärernas intressen och erbjuder medlemmarna en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Vi i Tuna-Frödinge har normalt ett medlemsmöte andra onsdagen varje månad i Församlingshemmet Tuna och börjar klockan 13,00. Vi genomför en kortare mötesförhandling, men framförallt dricker vi kaffe och umgås. Någon typ av underhållning i form av sång och musik, föredrag eller visning av bilder brukar ingå, men vad som sker vid resp. möte framgår av "aktivitetetskalendern".
Vidare anordnar vi resor, vi har sillfest och grötfest och grillar korv någon vacker sensommardag.

För Dej som har svårt att ta Dej till våra aktiviteter hjälper vi gärna till med transport till och från evenemanget. Kontakta någon i styrelsen som Du hittar under rubriken "Styrelse".

Senaste nytt hittar du alltid på www.pro.se. Där kan du även läsa mer om PRO och om vad vi gör.

 

Aktuellt från Tuna-Frödinge

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.