A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

 

Aktuellt från Överum-Dalhem

 • Vi ställer in!

  2020-03-13 PRO Överum-Dalhem ställer in vårt planerade medlemsmöte den 26 mars. Orsaken är som ni säkert förstår den rådande situationen med risk för smitta av coronavirus. Christina Tallberg, ordförande för PRO i Sverige, skriver på pro.se bl a: PRO skärper rutiner med anledning av coronaviruset. Eftersom äldre personer pekas ut som en särskilt sårbar grupp för coronaviruset tar vi det säkra före det osäkra för att förhindra att smittan sprids bland PRO:s medlemmar.

  Läs mer
 • Årets Folkhögskolevecka

  2020-03-07 Ett tiotal PRO-medlemmar från Överum-Dalhem deltog i årets Allmänorienterande kurs för Västerviks, Överums, Västra Eds och Törnsfalls PRO den 18-19 februari. På tisdagen fick vi göra ett studiebesök på Gamleby Avloppsreningsverk och därefter lyssna till Vivianne Persson när hon beskrev sina fina målningar. Den som ville fick prova på att måla själv. På onsdagen bjöds vi på Britt-Marie Widéns föreläsning om Kattkullebergens nybyggare samt Peter Danielssons berättelser om Vilhelm Moberg. Som vanligt fick vi jättegod mat och kaffebrödet gick heller inte av för hackor!

  Läs mer
 • Årsmöte - en dag att minnas och att se framåt

  2020-03-03 PRO Överum-Dalhems årsmöte var synnerligen välbesökt och styrelsen tackar alla medlemmar som trotsade halkan och kom till Vallonen den 27 februari för att välja styrelse och funktionärer för verksamhetsåret 2020. Årsmötesförhandlingarna genomfördes i enligt stadgar och protokoll, kompetent lotsat av Lennart Tildemyr, mötesordförande. Kaffegruppen hade förberett goda semlor till kaffet och lotteridamerna hade ordnat med fina vinster.

  Läs mer
 • Uppstart 2020!

  2020-01-30 Tänk vad kul att starta upp ett nytt år med publikrekord! Varenda sittplats i cafeterian var upptagen när Nilas drog igång sin musikunderhållning, ja några av oss fick hålla till godo med platserna vid entrékassan….I pausen serverades gröt, smörgås och kaffe. Som traditionen bjuder fick vi ta med oss egna tallrikar, stackars dig som råkade peta ner dina i golvet... Men, som man brukar säga - inget kalas utan kras! Stämningen var på topp och kaffegruppen ska ha en eloge för de närmare 70 tallrikarna varm gröt som serverades till goda skinkmackor!

  Läs mer
 • God Jul och Gott Nytt År!

  2019-12-19 Visst är det härligt att stänga ett helt verksamhetsår med mätta magar och glada miner i den allra bästa gemenskap! Lördagen den 14 december samlades vi i Vallonen för att äta och dricka gott tillsammans.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.