A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

 

Aktuellt från Överum-Dalhem

 • På svindlande höjder i mörklagt Vallonen-café

  2019-06-10 Leif Sylvans bilder från södra Norge tog oss med på en resa högt upp bland molnen i södra Norge. Torsdagen den 23 maj träffades ett 60-tal PRO-vänner från Överum-Dalhem. Efter Leif Sylvans bildvisning fick vi njuta av goda smörgåsar och hembakade citronmuffins till kaffet. Stort tack till kaffe-gruppens goda arbete!

  Läs mer
 • Trivsam trivselträff i Vallonen

  2019-04-30 När vi bjöd in till årets Trivselträff hoppades vi att många skulle våga trotsa det fina vårvädret för några timmars gemenskap i Vallonen. Vi blev inte besvikna! Över 100 glada medlemmar hade hörsammat inbjudan och kom fullastade med gåvor till auktionsbordet och generösa plånböcker. Till vår stora glädje kom deltagarna inte bara från Överum-Dalhem, utan också från våra systerföreningar i Gamleby, Västra Ed, Ankarsrum, Lofta, Västervik och Hjorted. Så roligt att få lära känna nya ansikten - och träffa gamla kära bekanta.

  Läs mer
 • Kvartalsfinal med semlor och musik

  2019-04-03 På månadsmötet den 28 mars var cafeterian i Vallonen som vanligt fylld till sista plats. Fredrik Edmark var dagens underhållare, Med sin gitarr och tungvrickande sång fick han snabbt upp stämningen och temperaturen. Någon viskade nöjt: -Fredrik, en spjuver är han...

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.