A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

 

Aktuellt från Överum-Dalhem

 • Värme, sång och gemenskap - trots att vädrets makter försökte stoppa oss!

  2019-07-01 Ja, det bar sig inte bättre än att vi fick lov att hålla vår traditionsenliga vårterminsavslutning inomhus. Visst hade vi längtat efter regn, för gräsmattorna,potatis- och grönsakslanden blommorna hade varit på väg att torka ut, men att vi skulle behöva bli hörsammade just kl 18 den 26:e juni var ju lite snopet! Men trots vädret var uppslutningen på allsångskvällen stor - närmare 60 personer kom till Vallonen för att sjunga in sommaren.

  Läs mer
 • Avslutning med allsång

  2019-06-26 Onsdagen den 26 juni är det traditionsenligt terminsavslutning. Vi ses kl 18 utanför Vallonen och sjunger in sommaren tillsammans med sånggruppen under ledning av Göran Nilsson. Om det är dåligt väder flyttar vi in. Kaffe med dopp och lotterier. 40:- kostar kalaset. Välkommen!

  Läs mer
 • På svindlande höjder i mörklagt Vallonen-café

  2019-06-10 Leif Sylvans bilder från södra Norge tog oss med på en resa högt upp bland molnen i södra Norge. Torsdagen den 23 maj träffades ett 60-tal PRO-vänner från Överum-Dalhem. Efter Leif Sylvans bildvisning fick vi njuta av goda smörgåsar och hembakade citronmuffins till kaffet. Stort tack till kaffe-gruppens goda arbete!

  Läs mer
 • Trivsam trivselträff i Vallonen

  2019-04-30 När vi bjöd in till årets Trivselträff hoppades vi att många skulle våga trotsa det fina vårvädret för några timmars gemenskap i Vallonen. Vi blev inte besvikna! Över 100 glada medlemmar hade hörsammat inbjudan och kom fullastade med gåvor till auktionsbordet och generösa plånböcker. Till vår stora glädje kom deltagarna inte bara från Överum-Dalhem, utan också från våra systerföreningar i Gamleby, Västra Ed, Ankarsrum, Lofta, Västervik och Hjorted. Så roligt att få lära känna nya ansikten - och träffa gamla kära bekanta.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.