A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

 

Aktuellt från Överum-Dalhem

 • Höstmöte i Vallonen

  2019-12-05 Torsdagen den 21 november kom medlemmarna i PRO Överum-Dalhem troget till Vallonen för att besluta om 2020 års verksamhetsplan och budget. Vi bjöds på underhållande sång från vår egen sånggrupp under sedvanligt ledning av Göran Nilsson och efter avklarade mötesförhandlingar blev det kaffe och goda smörgåsar, lottdragning och bingo. Stort tack till underhållarna, kaffegruppen och alla ni som kom och säkrade nästa års verksamhet! Som alltid fick vi några trevliga timmar tillsammans. Vi passade också på att uppmana varandra att vaccinera sig mot säsongsinfluensan. Hälsocentralen i Gamleby utför kostnadsfri vaccinering onsdagar i november och december.

  Läs mer
 • Goda råd och snygga kläder för seniorer i Överum

  2019-11-05 Man måste vara om sig och kring sig - det var temat för PRO Överum-Dalhems medlemsmöte i Vallonen den sista dagen i oktober månad. Drygt 50 personer hade hörsammat inbjudan att få lyssna till Peter Helge, som gav intressant och nyttig information, alltifrån om hur räddningstjänsten i Västerviks kommun fungerar till hur vi ska skydda oss mot vardagsolyckor. I pausen bjöds på ostkaka med sylt och vispgrädde och därefter fick vi titta in i höstens kollektion från Seniorshopen. Inger Wiman rapporterade från KPR och några av oss kunde gå hem med vinster i lotteriet.

  Läs mer
 • Tack för besöket 5 oktober!

  2019-10-07 När PRO Överum-Dalhem den 5 oktober hade lördagsöppet i en tillfällig lokal bredvid Konsum på Piazzan kom över 25 personer för att ta en kopp kaffe, testa kunskaperna i tipspromenaden samt prata om livet i största allmänhet. Vi gratulerar vinnarna, Berth Lundgren och Christer Allard, som båda lyckades svara rätt på 5 av sju svåra frågor.

  Läs mer
 • Man ljuger aldrig i Värmland och i Överum talar man sanning

  2019-10-04 När Anders Thunberg och Jan-Åke Allin från Degerfors respektive Karlskoga drar igång sin underhållning med sång och musik och trivsamt småprat känner vi inte längre att Vallonens kafeteria är lite kylig. Under eftermiddagen får vi följa med på en vandring i musikens värld. De kallar sig Kolpojkarna och är just nu på turné i Västerviks kommun. De sjunger låtar på svenska - alltid på svenska.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.