A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Månadsmöte 12 December 2019.

PRO Söderåkra-Bergkvaras Julmöte 12 december 2019.

2019-12-14

I entrén tog Anne-Britt Palmgren emot, med att dela ut glögg och pepparkakor.

Göran Palmgren hälsade 70-talet medlemmar välkomna och släckte därefter ljuset, för därpå inträder ljusdrottningen Johanna Jansson, med sina tärnor, stjärngossar och jultomtar. Det är klass sex från Bergkvara skola, med sin lärare Jonas Stigbrant och musiklärare Tomas Ålund. Luciatåget bjöd på en glad och trevlig musikunderhållning, som hör julen till. Det var solo- och körsång med kända julsånger, som ”Nu tändas tusen juleljus”. En trio av lucia och tärnor framförde ”Julen är här”. Luciatåget avtackades med stora applåder.

Före det väntade julbordet, informerade Göran om kommande aktiviteter och uppvaktade Maj-Britt Johansson med en blomsterbukett, för att ha sålt 1 435 skraplotter, som inbringade 11 480 kr till föreningen, under detta året.

Så var det då äntligen dags för det välförsedda julbordet, som avåts med vördnad och beundran, över allt gott som kökspersonalen tillrett under dagen.

Vid avslutat julbord inträdde tomten och delade ut julklappar.

Göran Palmgren påminde om och tog upp anmälningar till en kurs, som kommer att hållas, i Länsstyrelsens regi i januari, om användandet av mobiltelefonen i vardagen.

Dagen avslutades med kaffe och lotteridragning och ett stort ”Tack” till kökspersonalen, för ett gott arbete, med förträfflig mat, under året.

Göran avslutade mötet med att tacka för det gångna året och önskade alla en God Jul och ett Gott Nytt År.


Text:
Ove Lindh

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.