A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Resor/Studier

Augusti

Damer som förbereder Damerna i full aktion inför träffen

Vem vinner

” Vi hade tur med vädret” var Mats Nilssons spontana kommentar när han hälsade PRO-medlemmarna välkomna till hösten första månadsträff den 26 augusti, denna gång på Skytteholmen,

Vidare hälsade han speciellt välkommen tilll PRO medlemmar från Gullabo och Torsås.

Två nya medlemmar hälsades välkomna.

K-G Andersson ledde en tipstävling som hade allmänna och lite knepiga frågor.

Det började spritta i benen när det var dags att hälsa dagens underhållare Mona G-  välkommen med en applåd. Mona bjöd på en varierande underhållning från dansmusik till Country pärlor.

Som inledning började hon med Lasse Holms , Ung blåögd och de. Tätt följda av ”Jag skall älska dig så länge jag vill, Dom skall veta att jag ångrar ingenting, och en egen låt: Jag skall inte räkna tårar”

Mellan låtarna berättade Mona om sin karriär som började vid 7 års ålder på en revy, och vann en talangjakt vid 18 årsålder med en egen låt. Efter detta startade Mona en egen dansorkester, och senare som sångare i Leif Bloms band.

Efter första halvtimmen var det dags för dagens enkla förtäring som bestod av ”Kjelknöl” , fläskkött potatissallad och grönsaker.

Mona G- fortsatte sin underhållning med  egna låtar, Nu var det dags för en bugglåt, och då kunder gammal som ung PRO- are inte sitta still,

Nu började det gå mot slutet och K-G redovisade resultatet från tipspromenaden som vanns av Lennart Svensson från Gullabo med alla rätt, tätt följda av Irma och Rune Johansson med 11 rätt. Under kaffet gjordes reklam för en resa den 16 september till  Hönsalottas Luffarmusét, det finns platser kvar till denna resa.

Som avslutning framförde ordförandena från Gullabo och Torsås PRO ett varm tack för inbjudan till denna träff på Skytteholmern i Bergkvara.

Och avslutade dagen månads möte med sedvanliga dragning av sålda lotter, och slutligen ett varmt tack till alla som hörsammat denna första träff, Mats Nilsson påminde om nästa ordinarie månadsmöte den 26 september, i Kapellsalen Bergkvara

Ove Lindh

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.