A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 Misterhult

Hej och Välkommen till PRO Misterhult!

Vår förening består av Misterhult, Fårbo och Figeholm. Vi alternerar våra månadsmöten mellan Församlingshemmet i Misterhult, Hagadalskyrkan i Fårbo och Höganäslokalen i Figeholm eftersom vi inte har någon egen lokal. Vi har skogspromenader, bingo, boccia (då årstiden tillåter)läsecirklar m.m och så har vi naturligtvis vår egen sånggrupp.

Vår styrelse består av:

Ordförande: Gunilla Forsberg, Sekreterare: Ninnie Johansson, Kassör: Lulli Ivarsson Studieorganisatör: Carola Algesson, Ledamot/kulturombud: Hagar Svedegård, Ledamot/registeransvarig: Laila Nilsson, Ledamot Ann-Christin Enbuske, Ledamot: Håkan Hammarberg, Ledamot Stina Nilsson Suppleant: Willy Nilsson.

 Vi önskar alla ett bra 2019 och hoppas vi ses på våra trivselträffar och möten. Se gärna också i vårt programblad du fick på julfesten eller som du fått i din brevlåda. Där kan du också, i exrtabladet, se vad det är för underhållning. Vi har alltid trevligt! Varmt välkommen!

 Den 30 oktober kl. 10.30 kör vi i gång med yoga. Kom och prova på och se om det är något för dig. Vi har Birgitta Åkerman som instruerar oss i sin lokal i Fårbo, där Linneaboden var förut (bredvid Marsöfiskaren). Välkomna!

För att uppleva flera trivsamma träffar så samlas vi på Restaurang Dolce Vita i Figeholm den 30 okt. kl 18. För mera info. och anmälan kontakta Hagar.

 Dansen den går............ den 15 nov. dansar vi till musik av Gulliz o Åke i Höganäslokalen i Figeholm, vill du inte dansa kan du komma och lyssna. Vi börjar kl. 18 och slutar kl. 21.30  Pris 100 kr. Ta med dig fikakorg eller annat, vad du vill. Väl mött! Välkomna!

 

  

 

Vad är PRO? PRO är en vital organisation för alla Sveriges pensionärer. PRO driver rakryggat pensionärernas intressen och erbjuder medlemmarna en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Läs mer om PRO >>

PROpensionätet Vill du vara med i vår mötesplats på internet, PROpensionätet? Där diskuteras allt mellan himmel och jord. Titta in på fliken ovan, där du också kan anmäla dig.

Titta på Pensionätet >>

Senaste nytt hittar du alltid på www.pro.se. Där kan du även läsa mer om PRO och om vad vi gör.

Kontaktuppgifter: PRO Kalmar Län Box 20 391 20 Kalmar Tfn: 0480-139 54, Fax: 0480-49 04 35 Besöksadress Södra långgatan 62, 7:e våningen, hiss finns.

Aktuellt från Misterhult

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.