A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Trivselträffen i Misterhult den 25 mars är inställd pga. corona-viruset!

 Misterhult

Hej och Välkommen till PRO Misterhult!

Vår förening består av Misterhult, Fårbo och Figeholm. Vi alternerar våra månadsmöten mellan Församlingshemmet i Misterhult, Hagadalskyrkan i Fårbo och Höganäslokalen i Figeholm eftersom vi inte har någon egen lokal. Vi har skogspromenader, bingo, boccia (då årstiden tillåter)läsecirklar m.m och så har vi naturligtvis vår egen sånggrupp.

Vår styrelse består av:

Ordförande: Gunilla Forsberg, Sekreterare: Ninnie Johansson, Kassör: Lulli Ivarsson Studieorganisatör: Carola Algesson, Ledamot/kulturombud: Hagar Svedegård, Ledamot/registeransvarig: Laila Nilsson, Ledamot Ann-Christin Enbuske, Ledamot: Håkan Hammarberg, Ledamot Stina Nilsson Suppleant: Willy Nilsson.

 Vi önskar alla ett bra 2020 och hoppas vi ses på våra trivselträffar och möten. I vårt programblad du fick på julfesten eller som du fått i din brevlåda, där hittar du vad som händer på våra träffar. Glöm inte att när vi är i MISTERHULT är det på ONSDAGAR !  Du är alltid varmt välkommen på alla våra träffar.   

I år blir det något alldeles extra! Vad då kanske du undrar! Jo, Pro Misterhult fyller 50 år och den festen blir den 7 november, reservera den dagen redan nu. Välkommen att fira stort med oss!! 

.

 

 Nytt för i år! Vi är nu fyra föreningar som har gått ihop i hopp om att få flera som vill  följa på resa med när bussen går. Det är föreningarna Kristdalas PRO, Påskalllaviks PRO, Oskarshamns PRO och så Misterhults PRO. Kolla i lördagsannonsen under PRO så ser ni när någon resa blir aktuell. Vi försöker lägga en resa ca. varje månad. Mer information kommer i PRO-annonsen. Väl mött på bussen! 

 

 


 

  

 

Vad är PRO? PRO är en vital organisation för alla Sveriges pensionärer. PRO driver rakryggat pensionärernas intressen och erbjuder medlemmarna en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Läs mer om PRO >>

PROpensionätet Vill du vara med i vår mötesplats på internet, PROpensionätet? Där diskuteras allt mellan himmel och jord. Titta in på fliken ovan, där du också kan anmäla dig.

Titta på Pensionätet >>

Senaste nytt hittar du alltid på www.pro.se. Där kan du även läsa mer om PRO och om vad vi gör.

Kontaktuppgifter: PRO Kalmar Län Box 20 391 20 Kalmar Tfn: 0480-139 54, Fax: 0480-49 04 35 Besöksadress Södra långgatan 62, 7:e våningen, hiss finns.

Aktuellt från Misterhult

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.