A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Ålem

PRO gården    

Vår förening heter ÅLEMS PRO-FÖRENING och är verksam geografiskt i områdena Ålem- Timmernabben- Pataholm- Häggemåla med flera byar däromkring. Vi har en egen samlingslokal i "PRO-gården" som är belägen strax efter järnvägskorsningen på vägen mot Bäckebo i Ålems stationssamhälle.VI HAR MYCKET ATT BJUDA PÅ I VÅRAT PRO.   

Vi håller våra möten och trivselkvällar i PRO-gården som är belägen strax efter järnvägskorsningen på vägen till Bäckebo.

Är du sjukpensionär är du också välkommen till vår förening.

ALLA VÅRA AKTIVITETER FINNS UNDER VERKSAMHET. 

Webbansvarig: inga-lill.westerblad@tele2.se 
http://www.pro.se/alem
Vår nya hemsida trivs bäst med att visas i webbläsarna Google Chrome eller Firefox. 
Kontaktuppgifter: 
Adress: PRO- gården, Ålem
Telefon till PRO- gården: 073-8058428.
e-postadress: alem@pro.se 

Om ni vill se vad som varit aktuellt från Ålem under året på föreningens hemsida? Gå in på huvudmenyn det blå fältet under nyhetsarkiv, där finner du allt som rapporterats under AKTUELLT FRÅN ÅLEM 2014- 2015- 2016- 2017- 2018- 2019. 

Aktuellt från Ålem

 • Middag i PRO-gården Ålem

  2019-11-19 PRO Ålems festkommitté har anordnat en tre rättes middag för 56 medlemmar i PRO gården Ålem. Det var många glada miner underkvällens lopp men en fantastisk fin underhållning av Kalmar Dragspelsklubb, sju duktiga musikanter som spelade dragspel, trumma, och gitarrer till deltagarnas stora uppskattning. Det var ett arrangemang genom ABF.

  Läs mer
 • November månadsmöte 2019.

  2019-11-11 Näst sista föreningsmötet hölls den 11 november i PRO-gården i Ålem.

  Läs mer
 • Oktober månadsmöte 2019.

  2019-10-14 Underbar underhållning på PRO Ålems månadsmöte den 14 oktober. Det var Nanna och Alex från Emmaboda som underhöll mötesdeltagarna under eftermiddagen.

  Läs mer
 • PRO Middag på PRO-gården i Ålem.Ny sida

  2019-10-05 En mycket lyckad festmiddag som PRO- Ålems duktiga festkommitté anordnade på fredagskvällen. Det var ett 60 tal medlemmar som samlades till en jättegod tre rättes måltid. Christer Lundgren från Algutsboda underhöll under kvällen med sång och musik, allt var perfekt. Fest kommitté som består av IngMarie Jonsson, Dorotea Dalberg, Marianne Lind Christina Björkman, Inga-Britt Ottosson, Maritha Petersson samt Gunilla Hellberg. Underhållningen sponsrades av ABF

  Läs mer
 • Styrelseutbildning för PRO Ålems styrelse.

  2019-09-17 PRO Ålem har haft tre utbildningar i hur en styrelse ska fungera utbildningen började förra året. Avslutades den 16 september. Utbildningsledare var sista gången Carina Adolfsson- Elgerstam.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.