A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Ålem

PRO gården    

Vår förening heter ÅLEMS PRO-FÖRENING och är verksam geografiskt i områdena Ålem- Timmernabben- Pataholm- Häggemåla med flera byar däromkring. Vi har en egen samlingslokal i "PRO-gården" som är belägen strax efter järnvägskorsningen på vägen mot Bäckebo i Ålems stationssamhälle.VI HAR MYCKET ATT BJUDA PÅ I VÅRAT PRO.   

Vi håller våra möten och trivselkvällar i PRO-gården som är belägen strax efter järnvägskorsningen på vägen till Bäckebo.

Är du sjukpensionär är du också välkommen till vår förening.

ALLA VÅRA AKTIVITETER FINNS UNDER VERKSAMHET. 

Webbansvarig: inga-lill.westerblad@tele2.se 
http://www.pro.se/alem
Vår nya hemsida trivs bäst med att visas i webbläsarna Google Chrome eller Firefox. 
Kontaktuppgifter: 
Adress: PRO- gården, Ålem
Telefon till PRO- gården: 073-8058428.
e-postadress: alem@pro.se 

 

Aktuellt från Ålem

 • PRO Ålem har hållit årsmöte

  2020-02-12 PRO Ålem har hållit sitt årsmöte på PRO gården i Ålem. Inger Danielsson valdes att hålla i årsmötets förhandlingarna. PRO Ålems nedlagda sånggrupp Kom och Ta Ton underhöll under ledning av Gunzan Larsson.

  Läs mer
 • Kroppkakemiddag på PRO-gården i Ålem

  2020-02-08 På PRO-gården i Ålem samlades det ett 60 tal medlemmar för en god kroppkake middag det är festkommittén som arrangerar det hela. De som denna gång fixade det hela var Marianne Lind, Christina Björkman, Maritha Petersson Gunilla Hellberg, IngMarie Jonsson samt Inga-Britt Ottosson. Kommittén anordnar middagar några gånger per år som är mycket uppskattat av medlemmarna De som underhöll denna kväll var Bälgar vännerna ett arrangemang genom ABF,

  Läs mer
 • Första månadsmötet 2020

  2020-01-15 Ordförande Gunilla Hellberg hälsade alla välkomna. Samtidigt hälsades dagens underhållare ”PRO Kalmars sånggrupp” välkomna. Ingrid Axeborg välkomnades för hennes berättelse hon skulle framföra samt Siv Lundgren Egrell och Jan-Gunnar Egrell för sin insatts som värdpar.

  Läs mer
 • Årets sista PRO möte i Ålem

  2019-12-14 Sista mötet för i år inleddes med ett vacker Lucia tåg.

  Läs mer
 • Middag i PRO-gården Ålem

  2019-11-19 PRO Ålems festkommitté har anordnat en tre rättes middag för 56 medlemmar i PRO gården Ålem. Det var många glada miner underkvällens lopp men en fantastisk fin underhållning av Kalmar Dragspelsklubb, sju duktiga musikanter som spelade dragspel, trumma, och gitarrer till deltagarnas stora uppskattning. Det var ett arrangemang genom ABF.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.