A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Septembermötet

Björn "Böna" Wennerström.

PRO Graniten Kalmar: Nya, nuvarande och tidigare medlemmar inbjuds till september möte i Ulfåsasalen Birgittakyrkan måndag 9/9 OBS NY TID KL 13.00 Vi får underhållning och information av Björn "Böna" Wennerström om RIAs verksamhet och hans olika äventyr. Det blir info om kommande studiecirklar och övriga aktiviteter, försäljning av stickat från stickcaféet, kaffe och lotteri på paketet som vi haft med oss. Mycket Välkomna!

2019-09-02  

Samlingssalen i Birgittakyrkan var fullsatt när ordförande Tomas Nygren hälsade välkomna till höstens första månadsmöte.
Vår avdelning har fått 2 nya medlemmar. Det var varmt, sa Tomas, vid upptaktsmötet i Bjursnäs. Det var Tipsrunda och korvgrillning som vanligt och underhållning av Flisorna, Kalmaravdelningens och Trekantens sånggrupper och föredrag om Operation Smile och deras arbete att göra livet lättare för både barn och vuxna som fötts med läpp- eller gomspalt.

Dagens underhållning stod Björn ”Böna” Wennerström för. Han berättade om Ria och deras verksamhet med hjälp och rådgivning i exempelvis alkoholfrågor. Bland annat berättade han med inlevelse, ömhet, allvar och humor om sina och hustruns år med verksamhet i bl.a. Thailand och Indonesien. Bilderna han visade talade med stor tydlighet om hur ”baksidan” av livet ser ut i dessa länder. Han tackades med varma applåder!
Angående studier, resor mm. finns mycket på gång, till exempel bordtennis, stavgång, mattcurling, boule och bridge. Vidare finns teaterresor till Stockholm med Cinderellakryssning, Veterantåget, Julmarknad i december, Kalmarsundsrevyn mm. Listor finns för intresserade. 

Nästa möte blir den 7 oktober kl. 13.00. OBS tiden som gäller för mötena framöver!

Efter lottdragning tackade Tomas för en trevlig eftermiddag och hälsade välkomna den 7/10.

 Barbro Åberg

Foto Christer Bergqvist

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.