A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Novembermötet

Tony Strandberg

Nya, nuvarande och tidigare medlemmar hälsas välkomna till vårt novembermöte. Vi träffas i Ulfåsasalen, Birgittakyrkan måndagen den 4/11 kl 13.00. Information om 2019 års budget och verksamhetsplan, info från distriktet och Linnéuniversitet. Underhållning av Tony Strandberg. Kroppkakor samt fika, pris 50 kr. Glöm inte paket till vårt lotteri Tack! Välkomna!

2019-10-29 PRO Granitens medlemsmöte hölls den 4 november och var nästintill fullsatt när ordförande hälsade välkommen.
Dagordningen föredrogs, och bild visades på allt, som stickcaféet åstadkommit och sänt till barnhem i Litauen. De tackades med välförtjänta applåder.
Därefter visades fotosektionens fina bildkollage från Kvarnholmen, Ängö och Laboratorieholmen. Säkert var det många som upptäckte nya vyer i sin stad!
Därefter kunde vi njuta av kroppkakor eller raggmunkar.
Sen gladde Tony Strandberg oss med vackra visor blandat med allsång. Kaffe med kaka och lotter var nästa punkt. Tony fortsatte med musiken o allsången.
Så vidtog info om att vi fått 9 nya medlemmar, distriktets höstmöte i Mönsterås, där det togs upp om projekt om IT för äldre, trippelskrapet, körfestival på Cinderella 2020.
Kassören redogjorde för budgeten och styrelsens förslag för nästa år. Verksamhetsplanen framlades och beslut fattades för båda förslagen. Studiecirklar; Graniten har 8 cirklar igång, vilket är kanonbra! Kalmarbäst! Studiebesök/resor till våren, ev. veterantåget, många har lämnat intresse för Gränsö, Västervik.
Vi fick info. från Linnéuniversitet om balanstest. Att delta i det var det många som "nappade" på.
Nästa möte är den 9/12 kl. 13.00 med julgröt, Lucia och Flisorna. Lottdragning var sista punkten och så tackade ordförande för en trevlig dag och önskade välkomna till decembermötet.

Ella-Stina Engman


Stickcaféets gåvor till barnhem i Litauen.


Tony Strandberg

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.