A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Decembermötet

PRO Graniten Kalmar inbjuder nya nuvarande och tidigare medlemmar till vårt decembermöte i Ulfåsasalen Birgittakyrkan måndagen den 9 dec kl 13.00 Vi erbjuder Julgröt, luciabesök, kaffe med något gott. lottförsäljning, och många fina julsånger från vår fina sånggrupp "flisorna" lite info och lottdragning Allt detta för ett pris av 60:- Samt ett paket till vårt lotteri Mycket välkomna

2019-12-02 Årets sista månadsmöte med PRO Graniten Kalmar bjöd på mat, kaffe, Lucia, Flisorna mm.  
Ordförande Tomas Nygren kunde hälsa drygt 100 personer välkomna, däribland 3 av de 4 nya medlemmarna.  
Sedan serverades julgröt och skinksmörgås som åts med god aptit.
Efter detta kom Lucia med tärnor och stjärngossar, från Funkaboskolan, som bjöd på både kända och okända julsånger i ett finstämt framträdande.
Därefter serverades kaffe med lussekatter och pepparkakor och såldes lotter innan det blev mera julsånger. Denna gång av Flisorna med ett fint program.
Tomas informerade om samorganisationens höstmöte, Maud Richter från KPR bl.a. att ett nytt reningsverk ska byggas, att havsvatten ska renas till dricksvatten. Det råder stor skillnad i könsfördelning inom anställda inom omsorgen, 271 kvinnor mot 83 män, något man önskar förändring på.
Den 25 april 2020 kommer en framtidsfestival att hållas i Norrlidsparken kl. 12.00 - 17.00.
Så var det dags för lottdragning och glada vinnare kunde välja mellan många paket. Mötet avslutades med Tomas tack för detta fina möte och för hela det gångna året. Nästa möte blir den 13 januari 2020 med Yvonne Jonsson, Kalmarkäringen kallad, som gäst.

Barbro Åberg

Foton Birgitta Neuman

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.