A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO:are till Kröngården,

Medlemmar från Hultsfred och Målilla PRO till Kröngården i Vimmerby. Medlemmar från Hultsfred och Målilla till Kröngården, Vimmerby.

PRO:medlemmar på specialresa till Kröngården.

2014-05-26 PRO runt om i landet anordnar ofta resor för sina medlemmar.
Men ibland är det så att inte alla kan följa med p ga rörelsehinder, att man inte orkar resa långa sträckor eller av någon annan anledning.

Styrelsen i Hultsfred-Vena beslutade nyligen att anordna en resa för den gruppen medlemmar. Man skickade inbjudningar till en utvald grupp medlemmar och intresset blev stort. 47 medlemmar anmälde sitt intresse att följa med till natursköna Kröngården i Vimmerby med specialanpassad buss. Bussen är försedd med handikapplift, det finns handikapptoalett ombord och plats för rullstolar och rollatorer.

Väl framme vid Kröngården efter en vacker resa genom småländsk natur fick deltagarna avnjuta en lättare förtäring och därefter underhöll Johan och Gunilla Sigvardsson med sång och musik.

Med på resan fanns också ordförande Göte Ekström och ett antal styrelseledamöter för att hjälpa till vid behov, svara på frågor om verksamheten och umgås.

Det blev en mycket lyckad eftermiddag i strålande solsken och sommarvärme.

Handikappanpassad buss

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.