A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

Aktuellt från Ölands Åkerbo

 • PRO på kylig orkidévandring vid Högenäs Orde

  2019-05-20 En lite kylig onsdag samlades en skara naturintresserade PRO-are vid Högenäs Orde. Orde är ett gammalt öländskt ord för udde, där Inger Österberg berättade kunnigt om platsen.

  Läs mer
 • Har du rätt till bostadstillägg?

  2019-05-05 Tusentals pensionärer har missat att söka bostadstillägg. Utnyttja informationen på denna sida för att få reda på vad som gäller, Beräkna ditt bostadstillägg och gör din ansökan.

  Läs mer
 • Månadsmöte på Marsjö Strutsgård

  2019-05-01 PRO Ölands Åkerbo har haft månadsmöte på Marsjö Struts & Kulturcentrum. Ordförande Lotta Nilsson hälsade alla välkomna och bjöd att ta för sig av den goda maten, påskbuffé med alla påskens läckerheter. Kerstin Gottfridsson är känd för sin goda matlagning. Lokalen där maten serveras är en ombyggd ladugård och utanför gick flera strutsar bakom högt hägn. Köttbullarna var gjorda på strutskött, mycket gott.

  Läs mer
 • Månadsmöte om begravningar och IT

  2019-04-02 PRO Ölands Åkerbo har hållit månadsmöte för mars i Byxelkrok. Ordförande Lotta Nilsson inledde med att hälsa det 40-talet närvarande välkomna at ta för sig av maten, fiskgratäng med grönsaker, från Magnus Fisk i Byxelkrok.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.