A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

Aktuellt från Ölands Åkerbo

 • Månadsmöte för november: Budgetmöte, mat och underhållning på KALK

  2019-11-10 Många av föreningens medlemmar mötte upp på Kalk Kök och Bar i Löttorp, där novembers månadsmöte hölls. Ordförande Lotta Nilsson hälsade alla välkomna och vände sig särskilt till tre nya medlemmar och till Åke Johansson, Störlinge.

  Läs mer
 • Lär om digitala betalningar

  2019-11-04 Länsstyrelserna i Kalmar län, Södermanland, Gotland och Blekinge har utarbetat program för utbildning om digitala betalningar, hur man kan kan klara sina bankaffärer och betalningar när det inte finns något bankkontor eller någon lantbrevbärare att få hjälp av. Utbildningen är på en dag och kostnadsfri. PRO Ölands Åkerbo kommer att genomföra utbildningen, så snart tillräckligt många anmäler sig intresserade. Läs mer!

  Läs mer
 • PRO Ölands Åkerbo stadsvandrade i Borgholm

  2019-10-07 En fin sensommardag åkte medlemmar från Ölands Åkerbo buss till Borgholm. Där mötte Christina Erlandsson upp i Borgholms Stadsmuseums trädgård. Christina berättade livfullt om huset och trädgården, så intressant att det blev ett kort besök också inne i museet.

  Läs mer
 • Sommarboule på de nya banorna i Löttorp

  2019-07-16 PRO Ölands Åkerbo har provat på att spela boule på de nya banorna vid Allaktivitetsparken intill biblioteket i Löttorp

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.