A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Årsmöten

PRO Köpingsvik samlades till årsmöte i Albökegården.

PRO-Köpingsvik samlades i Albökegården denna soliga februaridag, och möttes
av vårligt dukade bord i blått-vitt, snödroppar i vas och Forsythia bland tulpanerna. 
Under tidigare år har snöstorm varit normalläge vid färd till årsmöten; idag + 8 gr.
Nu stundade årsmötesförhandlingar, sedan kroppkakekalas och på det Julle Lund. Vid årsmötet valdes Gunnel Åkerlund till ny ordförande.

PRO-Köpingsvik samlades i Albökegården för ett nytt årsmöte. Bengt Kronblad, var inbjuden från distriktet som också fick förtroende att hålla i klubban under mötet. Som vanligt var det kroppkakor på menyn och dess tillbehör. Gunnel Åkerlund från Köpingsvik valdes till ny ordförande.

Före årsmötesförhandlingarna hölls en parentation för fyra av föreningens medlemmar som avled under gångna året. Marianne Lönnell och Åke Oscarsson spelade och sjöng till minne för de bortgångna.

Bengt Kronblad tog sedan tag i klubban, tackade för förtroende att leda årsmötet, till sekreterare valdes Conny Johansson. Dagordningen föredrogs och godkändes. Att justera dagens protokoll valdes Anna-Greta Nilsson och Gunnel Åkerlund.

Bengt Kronblad läste upp det gångna årets verksamhetsberättelse som godkändes, kassören Aiwest Johansson drog det gångna årets ekonomi, som var god och godkändes. Revisionsberättelsen godkändes också. Ansvarsfrihet beviljades för styrelsen 2015. Ett stort tack till valberedningens arbete.

Avgående ordförande Ingrid Rosenkvist avtackades för de många åren Ingrid varit aktiv i styrelsen och för de olika uppdragen i föreningen.

Aktiviteter under året 2015 har varit Bingopromenader vid Klinta, sånggruppen ”PRO-filern” har bjudit på sång och en bussresa till Karlskrona.

Efter alla valen var det dags för den sedvanliga menyn, kroppkakor. Några fick vinster med sig hem från dagens lotteri.

Mötet avslutades med kaffe och en god kaka därtill. 

Under fliken "Om föreningen" får ni mer information om styrelsens sammansättning.

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.